KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sidney Crosby myönsi möhlineensä Manhattanilla

18.10.2017 - 19:32:53


Jääkiekkoilun supertähti ja monimestari Sidney Crosby koki tapahtumarikkaan illan New Yorkissa.

Crosbyn kipparoima Pittsburgh Penguins voitti New York Rangersin 5-4 jatkoajalla. Käsikirjoituksen mukaan esitys ei kuitenkaan edennyt.

Hienon avauserän (Pens johti 2-0) jälkeen Crosbylla petti kasetti toisella 20-minuuttisella. Ensin hän otti 2+2 minuutin rangaistuksen korkeasta mailasta - Rangers rokotti kahdella ylivoimamaalila - ja myöhemmin vielä kakkosen huitomisesta.

- Vastustajan mahdollisuuksien rajoittaminen alkaa siitä, että pysytään poissa jäähyboksista, Crosby tunnusti Madison Square Gardenissa heti pelin jälkeen.

- Jäähyillä vaan annetaan vastustajalle momentumia. Vaikea pysytellä niskan päällä, jos koko ajan on alivoimapeli menossa. Tässä meidän pitää vielä parantaa.

Joukkue testissä

Crosby ei olisi Crosby, ellei hän lopulta päästäisi joukkueensa pälkähästä. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla hän taikoi 4-4-tasoituksen kuin tyhjästä.

- Otteluun mahtui ylä- ja alamäkiä. Aloitimme hyvin, menetimme johdon ja sitten vielä palasimme peliin. Tällaista ei tapahdu ihan joka ilta, mutta ainakin tulee joukkuetta testattua. Löysimme vaikeuksiin oikeat vastaukset, Crosby kertasi.

Pensin suomalaispuolustaja Olli Määttä syötti joukkueen toisen maalin. Hän harmittelee, ettei joukkue ole tällä kaudella pystynyt vielä pelaamaan ehjiä 60-minuuttisia.

- Hyviä hetkiä on ollut, mutta aina on jotenkin lopahtanut. Nytkin pelattiin ensimmäinen erä hyvin, mutta toisessa otettiin liikaa jäähyjä ja päästettiin kaveri mukaan peliin. Asenteesta se vaan on kiinni. Kyllä meillä luonnetta löytyy joukkueesta. Ei haittaa, mikä tilanne on, me emme luovu omasta pelitavastamme, Määttä vakuuttelee.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

15.12.2018 07:50:46