COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Emme olleet pelanneet kymmeneen päivään” - ruotsalaisvahdin meriselitys

6.10.2017 - 08:02:00


NEW YORK. Yleisömeri Madison Square Gardenissa riehaantui valtavaan huutomyrskyyn torstaina. Kotijoukkue New York Rangers avasi NHL-kautensa.

Colorado Avalanche haki kuitenkin 18 006 silmäparin todistaessa täyden pistepotin 4-2-vierasvoitolla. Rangersin huippumaalivahti Henrik Lundqvist ei ollut parhaimmillaan. Hän ei pannut syytä ylikuumenneelle tunnelmalle.

- Emme olleet pelanneet kymmeneen päivään, joten ongelma oli oman pelin saaminen kasaan. Ennen peliä puhuimme, että vastustajan vahvuudet ovat nopeus ja suunnanvaihtopeli. Niillä he meitä sitten rokottivatkin, Lundqvist sanaili heti ottelun jälkeen.

- Heidän puolustajansa menivät koko ajan mukaan vastaiskuihin, ja sitten tuli 3-2- tai 4-3-hyökkäyksiä. Muuten pelasimme kuitenkin hyvällä energialla ja loimme maalipaikkoja.

Puolustaja Kevin Shattenkirk (joka kävi takavuosina pelaamassa Suomessakin, TPS:ssä) on yksi Rangersin kiinnostavimmista uusista kasvoista. Rangers-debyytissä hän nousi heti joukkueensa jääaikakuninkaaksi.

- Kun virheitä tehdään, näin siinä käy. Näimme heti, että nyt pelataan eri tavalla kuin harjoitusotteluissa, ”Shats” jutteli.

- Vastustaja tuli todellakin pelaamaan. Me annoimme heille mahdollisuuden pelata vahvuuksillaan. Ruokimme vastustajaa, ja he käyttivät tilaisuutensa hyväkseen.

Avalanchen Mikko Rantanen teki joukkueensa toisen maalin ylivoimapelissä.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Hall on NHL:n MVP

21.6.2018 05:24:51