Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Nuori suomalaisvahti loisti NHL:n harjoitusottelussa: nollapeli ja ykköstähden titteli

22.09.2015 - 5:55:57


Maalivahti Joonas Korpisalo loisti NHL:n harjoitusottelussa maanantaina. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Korpisalo torjui Columbus Blue Jacketsin maalilla kaikki 39 laukausta ennen kuin joutui antautumaan rangaistuslaukauskilpailussa.

Kotikaukalossaan pelannut Columbus taipui Pittsburgh Penguinsille 0-1. Rankkarikisan ainoasta onnistumisesta vastasi Penguins-laituri Beau Bennett.

Columbuksen leirillä tryout-sopimuksella mukana oleva Suomen maajoukkuehyökkääjä Antti Pihlström sai jääaikaa 14:25. Pihlström otti jatkoajalla jäähyn laitataklauksesta, kun peliaikaa oli jäljellä 85 sekuntia.

21-vuotias Korpisalo loisti myös juuri ennen NHL:n harjoitusleirien käynnistymistä järjestetyssä nuorten pelaajien turnauksessa, jonka Columbus voitti. Käytännössä Korpisalo taistelee kuitenkin vain Blue Jacketsin farmijoukkueen ykkösvahdin paikasta ruotsalaisen Anton Forsbergin kanssa. Columbuksen NHL-vahdit ovat Sergei Bobrovsky ja Curtis McElhinney.

Puolustaja Olli Määttä ei ollut Pittsburghin kokoonpanossa. Myös Penguinsin suurimmat tähdet Sidney Crosby ja Evgeni Malkin olivat sivussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!