NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Naispelaaja kävi testaamassa NHL-meininkiä

4.10.2014 - 06:41:01


NHL-seura Anaheim Ducksin harjoituksissa nähtiin poikkeuksellisesti naispelaaja perjantaina. USA:n paidassa kahdesti olympiahopeaa voittanut Hilary Knight kävi piirtämässä kuvioita jäähän Anaheimin treeneissä.

Knight on paikalla osallistuakseen Anaheimin järjestämään viikon mittaiseen tyttöjen kiekkotapahtumaan. Kaliforniassa syntynyt hyökkääjä pääsi sitä ennen testaamaan taitojaan Ducksin kanssa.

- Olen yksi niistä naisista, jotka haluavat kokeilla rajojaan. Tiedän, että minulla on kokoa ja ruumiinrakennetta sulautuakseni muutamien jätkien sekaan. Tämä oli elämän tilaisuus tulla tänne ja luistella heidän kanssaan, Knight totesi Anaheimin verkkosivuilla.

Knight on 180-senttinen ja 78-kiloinen. Esimerkiksi Ducks-pakki Sami Vatanen on listattu 178-senttiseksi ja 80-kiloiseksi.

Ducks-leirissä oltiin innoissaan uudesta kokemuksesta.

- Tämä on iso askel eteenpäin. Uskon, että hän (Knight) nautti hommasta. Tämä on meillekin erilaista ja pukuhuoneessa oli hieman erilaista hyrinää, mikä on hyväksi. Hän näytti hyvältä jäällä. Hän liikutti kiekkoa hyvin, Ducks-kippari Ryan Getzlaf sanoi.

- Kun hän pääsi jännityksestä eroon, hän oli todella hyvä. Olisin aika hermostunut, jos pitäisi kävellä NHL-pukuhuoneeseen ja harjoitella heidän kanssaan, mutta mielestäni hän hoiti homman todella hyvin, Anaheimin päävalmentaja Bruce Boudreau kommentoi.

Naisia ei ole juuri NHL-kuvioissa nähty. Anaheimin verkkosivujen mukaan Knightin uskotaan olevan ensimmäinen naspuolinen kenttäpelaaja NHL:n harjoitusleirillä. Maalivahti Manon Rheaume pelasi 1990-luvun alussa Tampa Bay Lightningin tolppien välissä harjoitusottelussa. Hyökkääjä Haley Wickenheiser oli puolestaan mukana Philadelphia Flyersin tulokasleirillä 1990-luvun lopussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03