Mikkelin Jukurit uskomattomaan lentoon piiskannut Olli Jokinen käänsi katseensa vastustajaan - "Jotain todella hyvää"

14.01.2022 - 22:20:00


Olli Jokinen on tekemässä Mikkelin Jukurien kanssa SM-liigassa melkoista sensaatiota. Perjantaina Jukurit kaatoi Mestis-aikojen kiistakumppaninsa Vaasan Sportin 5-4-lukemin voittomaalikilpailun jälkeen.

Sport otti pelin aluksi haltuunsa, mutta sitten Jukuritkin heräsi pelaamaan.

- Vaikea lähtö peliin. Ensimmäiseen kuuteen minuuttiin kaksi jäähyä ja Sport sai siitä hyvin alun. Sport tuli, kuten arveltiinkin. Tiesimme, että joukkue oli hyvin levännyt. Tuollainen äijäporukka kun tulee levänneenä vastaan, niin pitää olla hereillä, mutta me ei oltu, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen aloitti.

- Hyvin päästiin kuitenkin peliin sitten mukaan varsinkin toisessa erässä. Rupesimme saamaan siinä otetta kenttätapahtumista ja ruvettiin tekemään hommia ja saimme sitä kautta ihan ansaitusti ylivoimia. Ylivoima oli tänään todella kova meillä, Jokinen kiitteli, mutta käänsi sitten katseensa illan vastustajaan, Risto Dufvan valmentamaan Sporttiin.

- Tässä Sportin ryhmässä on jotain todella hyvää. Paljon kokeneita pelaajia ja he tietävät, miten tätä peliä pelataan. Peli kestää 60 minuuttia ja sieltä ne möyrivät sen tasoituksen sitten. Siinä mielessä tasainen peli. Hienot yksilösuoritukset noissa rankeissa toivat meille sitten sen ekstrapisteen, Jokinen summasi.

Lue myös:   Tappara-valmentaja suri tyhjää Nordista - "Nyt IFK teki kuusi minuuttia ennen loppua voittomaalin ja..."

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48