Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ville Peltonen kehui HIFK:n uutta hankintaa - "Kova luonne ja taistelija"

24.11.2021 - 23:20:00


Helsingin IFK pelasi hyvän ottelun jääkiekon SM-liigassa keskiviikkona, kun se kaatoi SaiPan 3-0 (0-0, 2-0,1-0).

HIFK ei jättänyt SaiPalle juuri mahdollisuuksia, sillä maalivahti Niilo Halonen torjui koko ottelussa vain 10 kertaa ja nollapelin.

- Todella hyvä ottelu meiltä. Tosi kova tunne, mitä tarvitaan, että tulee hyvää tekemistä ja voitetaan. Paljon oli kamppailuja ja luistelu oli hyvää ja hyvä maalivahtipeli. Tavallaan sillä tavalla tyly esitys, että puolustettiin silloin, kun piti puolustaa ja alivoima oli myös hyvää ja ylivoima iski maalin, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen sanoi Sport Contentille.

- Todella hyvä lataus jätkiltä ja sitä kautta hieno voitto. Ehkä jokunen maali olisi voitu tehdä enemmänkin, mutta seuraava veto on sitten jo lähempänä, Peltonen jatkoi.

HIFK:n maalille ei juurikaan tullut laukauksia ja Niilo Halonen torjui vain 10 kopilla uransa toisen nollapelin.

- Varmasti tietyllä tapaa aika vaikeakin peli siinä mielessä, mutta kyllä me hyvin pelattiin tänään molempiin suuntiin, Peltonen totesi.

HIFK:ssa debytoi keskiviikkona uusi puolustaja, kun kanadalainen Sam Jardine pelasi ensimmäisen ottelunsa. Kanadalainen pelasi perusvarmaa ja yksinkertaista peliä.

- Sam on tullut hyvin joukkueeseen sisään. Hän on hyvä ja luotettava puolustusvaistoinen ammattipelaaja ja hänellä on kova luonne ja hän on hyvä taistelija. Hänestä on varmasti meille apua, Peltonen kehui.

Teksti: Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07