Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Rauman Lukon vastustaja tyytyy kohtaloonsa – ”Urheilullisesti oikea päätös”

24.11.2021 - 22:30:00


Italialainen HC Bolzano tyytyy kohtaloonsa jääkiekon Champions Hockey Leaguessa. Rauman Lukko menee jatkoon, vaikka neljännesvälierän toinen osaottelu peruttiin.

Lukon ja HC Bolzanon välinen neljännesvälierän ensimmäinen osaottelu ehdittiin pelata. Lukko voitti 3-1. Sen jälkeen Lukon joukkue on joutunut koronavirusprotokollaan, eikä toista osaottelua pelata.

- Olemme iloisia ja kiitollisia urheilullisesti oikeasta päätöksestä. Tämä on iso, tärkeä asia Lukon koko organisaatiolle ja raumalaisille. Olen keskustellut HC Bolzanon valmennuksen kanssa ja olemme päätöksen oikeellisuudesta samoilla linjoilla, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas sanoo seuran verkkosivuilla (www.raumanlukko.fi).

Puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelataan 7. ja 8. joulukuuta. Toiset osaottelut ratkaisevat semifinaaleihin etenijät 14. joulukuuta.

Champions Hockey Leaguessa pelaa osa Euroopan parhaista seurajoukkueista. Neljännesvälierissä oli suomalaisista mukana myös Tampereen Tappara. Tappara meni jatkoon kaadettuaan Växjön.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!