Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jukurit SM-liigan jumbona, Olli Jokinen antoi palaa: "Siis ihan älyttömiä virheitä!"

23.10.2021 - 23:00:00


Mikkelin Jukurit valahti lauantaina takaisin SM-liigan jumboksi. Päävalmentaja Olli Jokisen pilkkaajat saivat vettä myllyynsä.

Jukurit vieraili lauantaina hallitsevan Suomen mestarin Lukon luona ja tukkaan tuli 1-4.

- Meiltä ihan hyvä eka erä. Saatiin johtoasema hankittua, mutta sitten lahjoitettiin maali. Hyvä ensimmäinen erä ja kokonaisuutenakin peli ei ollut huono, mutta taas tuli ihan älyttömiä virheitä, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen summasi.

- Toinen maali oli merkkausvirhe, kolmannessa maalissa kaveri tekee potkulautaa omalta siniseltä ja luistelee koko kentän läpi ja tekee maalin. Neljäs maali...kaikkihan näki, mitä siinä tapahtui. Kyllä on vähän karvas maku kielen alla. Olisi voitu täältä jopa jotain saadakin, Jokinen harmitteli.

Jukurit matkustaa seuraavaksi kotiin ja haaste kovenee tiistaina, kun sille tulee vastaan kärkijoukkue TPS.

- Paljon pitää parantaa. Pelaajien pitää henkilökohtaisella tasolla karsia nuo virheet pois. Noilla virheillä ei ole mitään tekemistä pelin kanssa, mitä meille tulee. Ne ovat ihan korvien välissä olevia virheitä: kiekonmenetyksiä, blackoutteja, merkkausvirheitä. Siis ihan älyttömiä virheitä!

- Me maksetaan kovaa hintaa siitä, että pelaajat tekevät virheitä, eikä jänne kestä. Kova on hinta, ihan käsittämätöntä, Jokinen paasasi.

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!