Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

MTV: Kannattajat protestoivat mutta SM-liigan tifokielto pysyy voimassa - syynä on korona

17.09.2021 - 16:40:00


Jääkiekon SM-liigassa nähtiin eilen kauden ennätysyleisö, kun Hakametsän paikallispeliä Tapparan ja Ilveksen välillä seurasi lähes 6000 katsojaa.

Kannattajat ovat päässeet tällä kaudella palaamaan katsomoihin yhdeksän kuukauden tauon jälkeen, mutta yksi asia loistaa edelleen poissaolollaan: tifot.

Ilveksen kannattajat protestoivat tifokieltoa voimakkaasti ottelussa. Kannattajien lakanoissa luki: "Tifokiellolla kannattajat kyykkyyn, kiusantekoa koronan varjolla".

SM-liigan kilpailujohtaja Arto I. Järvelä sanoo MTV Urheilun haastattelussa, että tifokielto pysyy kuitenkin edelleen voimassa. Kritiikistä huolimatta.

- Tifo on sellainen ilmatila, missä bakteerin ja virusten liikkuminen on voimakkaasti mahdollista. Sen takia se on kielletty. Ne (virukset) eivät pääse karkuun sieltä, Järvelä sanoo.

Järvelä lupailee kuitenkin, että myös tifokiellosta tullaan pääsemään eroon sitä mukaa, kun muutkin yhteiskunnat koronarajoitukset poistuvat. Arviolta tämän pitäisi tapahtua lokakuun loppuun mennessä, kun rokotekattavuus nousee riittävän korkeaksi.

Linkki MTV Urheilun juttuun: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sm-liigan-tiukka-kielto-kannattajille-pysyy-voimassa-toistaiseksi-ne-eivat-paase-karkuun-sielta/8237598#gs.bkh9ru


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!