Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Se on siinä! Lukko vei historiallisesti runkosarjan voiton

8.04.2021 - 20:22:00


Lukko on saavuttanut seurahistoriassaan ensimmäisen kerran Liigan runkosarjan voiton. Se varmistui torstaina, kun Lukko peittosi Ilveksen Raumalla pelatussa vaiherikkaassa väännössä numeroin 4-3 (1-0, 0-2, 3-1).

Ottelun avausmaali nähtiin ajassa 6.48, kun Pavol Skalicky kävi pistämässä päädystä kimmonneen kiekon rystypuolelta Ilves-vahti Eetu Mäkiniemen selän taakse. Maali oli Skalickylle kauden 19:s.

Toisessa erässä osat vaihtuivat. Ilves tuli ajassa 30.31 tasoihin todella komealla tavalla, kun puolustaja Kalle Maalahti purjehti läpi kentän ja pisti kiekon kylmän viileästi Lassi Lehtisen suojusten taakse.

Lehtinen joutui antautumaan toistamiseen vain puolentoista minuutin kuluttua, kun Anssi Salmela antoi palaa ylivoimalla ja sielunsa kyllyydestä sinisen tuntumasta.

Kolmannessa erässä osat vaihtuivat uudelleen, kun Ilves sortui ylivoimalla karmeaan virheeseen.

Lukon Eetu Koivistoinen rankaisi kiekon keskialueella hukannutta jäätävällä tavalla: ranteet lukkoon alivoimalla ja peli tasoihin ajassa 41.08.

Koivistoinen iski illan toisen osumansa reilut kahden minuuttia myöhemmin, kun Lukko pelasi ylivoimalla. Tarkka laukaus painui takanurkkaan.

Ilves painoi kuitenkin vimmatusti päälle ja se palkittiin kolme minuuttia Lukon johtomaalin jälkeen, kun Joni Ikonen iski kauden toisen maalinsa ylivoimalla.

Huikean väännön komea loppuratkaisu nähtiin vajaat kolme minuuttia ennen loppua, kun Lukon tehomies Robin Press naulasi rankkarilla lopullisen niitin Ilveksen arkkuun.

- Olen ylpeä koko joukkueesta. Hienosti taisteltiin. Ja aiai se Robinin rankkari, Koivistoinen herkutteli C Moren haastattelussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!