Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kalle Maalahti purjehti ja Anssi Salmela pommitti - Lukosta tuli takaa-ajaja

8.04.2021 - 19:43:00


Osat vaihtuivat nopeasti ja komeasti Liigan kärkijoukkueen Lukon ja Ilveksen välillä Raumalla pelattavassa ottelussa. Ilves painui toiselle erätauolle 2-1 -johdossa.

Lukko vei avauserän Pavol Skalickyn viimeistelemällä osumalla, mutta toinen tehokas 20-minuuttinen oli vierailijan näytöstä.

Ilves tuli ajassa 30.31 tasoihin todella komealla tavalla, kun puolustaja Kalle Maalahti purjehti läpi kentän ja pisti kiekon kylmän viileästi Lassi Lehtisen suojusten taakse.

Lehtinen joutui antautumaan toistamiseen vain puolentoista minuutin kuluttua, kun Anssi Salmela antoi palaa ylivoimalla ja sielunsa kyllyydestä sinisen tuntumasta.

Tappara ja TPS tahkosivat Tampereella maalittoman avauserän, mutta toisessa tapahtui, kun neljä viimeistä otteluaan hävinnyt Palloseura löysi kateissa olleet tehonsa.

Ruben Rafkin vei vieraat ajassa 24.33 johtoon. Kultakypärä Josh Kestner painui kaasun pohjaan ja järjesti kaksi minuuttia myöhemmin taululle 2-0 -lukemat. Jälkimmäinen osuma oli ylivoimaali.

TPS:n tavoin tehottomuudesta kärsinyt Kärpät sai sekin kuparisensa rikki Oulussa pelattavassa ottelussa Sportia vastaan, kun Radek Koblicek viimeisteli 1-1 -tasoituksen ajassa 22.51. Sport siirtyi viisi minuuttia myöhemmin uudelleen johtoon. 2-1 -osuma oli Turo Asplundin käsialaa.

Liigan torstain tulokset, tilanteet 2. erän jälkeen:
Jukurit-JYP 2-3
Kärpät-Sport 1-2
Lukko-Ilves 1-2
Tappara-TPS 0-2


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!