Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kim Nousiainen noussut ehdottomiin kärkihahmoihin jääkiekon Liigassa

4.03.2021 - 14:39:00


Jääkiekon Liigassa KalPa saa perjantai-illan kotiotteluun vieraita Satakunnasta, Porin Ässien saapuessa kauden toiselle vierailulleen. KalPan kolmen ottelun viikon ainoa kotiottelu on edessä perjantai-iltana klo 18.30.

Joukkueille kohtaaminen on kauden kolmas keskinäinen ottelu ja ennen perjantai-illan koitosta voitot ovat joukkueiden välillä tasan 1-1. Joukkueet kohtasivat viimeksi Porissa runsas viikko sitten, jolloin KalPa nappasi jatkoajalla voiton satakuntalaisista lukemin 3-4.

Kuopiolaiset ovat esiintyneet viime aikoina kaukalossa pirteästi. Viimeiset kahdeksan ottelua on tuottanut keltapaidoille yhteensä 17 pistettä ja kuusi voittoa. Lauantaina KalPa haki pisteet Mikkelistä lukemin 0-3 ja tiistaina oli oululaisten vuoro nöyrtyä kotiyleisönsä edessä, kun Kärpät kaatui loppunumeroin 1-2.

Hurjavireinen Kim Nousiainen

Viime otteluissa KalPan ehdottomiin kärkihahmoihin on lukeutunut puolustaja Kim Nousiainen. Nousiainen iski vierasotteluissa Jukureita ja Kärppiä vastaan yhteensä tehopisteet 2+2=4 ja samalla leppävirtalaislähtöinen puolustaja nosti kauden pistesaldonsa lukemiin 7+13=20. Nousiainen paransi myös yhden kauden henkilökohtaista piste-ennätystään, joka viime kaudella oli 6+13=19.

Kuopiolaisten tuorein vahvistus, slovakialaismaalivahti Matej Tomek on esittänyt hyviä otteita KalPa-maalilla. Kahdessa viime ottelussa 23-vuotias Tomek on päästänyt ainoastaan yhden maalin ja Jukureita vastaan hän torjui Liiga-uransa ensimmäisen nollapelin, 20:llä torjunnalla.

Nousiaisen tavoin edukseen viime ottelussa on erottunut myös ensimmäistä Liiga-kauttaan pelaava Aapeli Räsänen, joka on onnistunut maalinteossa kahdessa viime ottelussa. 22-vuotias keskushyökkääjä on tällä kaudella latonut yhteensä 8+7=15 tehopistettä. Tehopisteiden lisäksi Räsänen on kunnoustautunut aloitusympyrässä, napaten aloituksia KalPan eduksi jopa 54,1 prosentin varmuudella. Kyseinen noteeraus on KalPan sentteriosaston paras.

Yleisörajoitusten jatkuessa KalPa pelaa myös maaliskuussa kotiotteluitaan Olvi Areenalla tyhjille katsomoille.

Lähde: KalPan tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!