Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

SM-liigaseuralle tärkeä kiinnitys! – "MM-kisat realistinen tavoite tällä ja ensi kaudella"

3.03.2021 - 12:35:00


Kuudetta kauttaan Ilveksessä pelaava Jarkko Parikka, 23, jatkaa seurassa kaudella 2021-2022. Puolustajan voimassa olleeseen sopimukseen sisältyi ensi kautta koskeva KHL-optio, jota hän ei käyttänyt.

Kolmen täyden Liiga-kauden jälkeen Parikka teki ensiesiintymisensä Suomen A-maajoukkueessa tultuaan valituksi Leijonien MM-leiritykseen keväällä 2019. Kyseisellä kaudella puolustaja merkkautti Liigassa 59 runkosarjaottelussa pisteet 5+14=19 ja viime kaudella 58 ottelussa 3+17=20.

Käynnissä olevalla kaudella 31 ottelussa pisteet 4+4=8 tehnyt Parikka on pelannut Liigassa yhteensä 261 runkosarjaottelua tehoilla 17+48=65, minkä ohella hänen tililleen on kertynyt 17 pudotuspeliottelua. Puolustajan yhteenlaskettu plusmiinussaldo tältä ja kahdelta edelliseltä kaudelta on +48. Suomen A-maajoukkueessa Parikka on esiintynyt kolmella peräkkäisellä kaudella yhteensä kymmenessä ottelussa.

– Todella hyvillä fiiliksillä jatkan Ilveksessä, ja tulee olemaan hienoa päästä pelaamaan myös uudessa areenassa. Ilves on ollut minulle todella hyvä paikka, ja kaupunkina viihtyisä Tampere on tullut hyvin tutuksi. Pelaajille annetaan seurassa kaikki työkalut käyttöön ja harjoitusolosuhteet sekä valmentajat ovat huippuluokkaa. Koen kehittyneeni täällä vuosi vuodelta ja uskon pystyväni ottamaan vielä seuraavankin askeleen Ilveksessä, sanoo Jarkko Parikka.

– Yleisestikin seuran toiminnassa on tapahtunut huomattavasti kehitystä sen jälkeen kun tänne tulin. Ilveksen tulevaisuus näyttää valoisalta, ja joukkueena tavoittelemme tietysti menestystä jo tälläkin kaudella. Niin kauan kuin Suomessa pelaan, on Ilves minulle se ensimmäinen vaihtoehto. On hienoa, että saan jatkaa täällä ja kantaa Ilves-paitaa jatkossakin.

Urheilujohtaja Timo Koskela on iloinen A-maajoukkueeseenkin nousseen luottopuolustajan jatkosopimuksen varmistumisesta.

– Jarkko Parikka on kehittynyt vuosi vuodelta kohti Liigan eliittiä ja maajoukkuetta. Ilvekselle tällä sopimuksella on valtava merkitys, ja olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että hän halusi jatkaa seurassa myös tulevalla UROS LIVE -areenan aikakaudella, kommentoi Koskela.

– Jaken kohdalla jopa MM-kisat ovat realistinen tavoite tällä ja ensi kaudella. Hän on kansainvälisen tason puolustaja, erinomainen luistelija sekä fyysinen ja voimakas kamppailija, joka pystyy pelaamaan illasta toiseen isot minuutit vastustajien parhaita pelaajia vastaan.

Lähde: Ilveksen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!