Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Liigan kärkiseura vahvisti puolustustaan - Kalle Sahlstedt: ”Tuo kokoa ja kovuutta”

1.03.2021 - 20:58:00


Jääkiekon SM-liigan kärkijoukkue Lukko vahvistaa puolustustaan.

Lukko tiedotti maanantai-iltana Samuli Piipposen siirrosta loppukauden ajaksi raumalaisseuran riveihin Jukureista. Piipponen, 28, on viimeistellyt kuluvalla kaudella 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

- Piipponen tuo meidän puolustukseemme kokoa ja kovuutta. Pakistomme on kyllä muutenkin laadukas, mutta aika kapea. Nyt saamme vähän hengitystilaa ja jaettua vastuuta laajemmin, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi tuoretta hankintaa seuransa verkkosivuilla.

Lukko sorvasi loppukauden kattavan sopimuksen 192-senttisen Piipposen kanssa 1. maaliskuuta, eli viimeisenä päivänä ennen Liigan siirtoikkunan sulkeutumista. Piipponen liittyy Lukon vahvuuteen lähipäivinä.

Erillisiä karanteeneja joukkueen vaihtamisen yhteydessä ei tarvita, kun siirto tapahtuu tarkkoja suojaus- ja hygieniatoimenpiteitä noudattavien Liigaseurojen välillä.

- Tämä kortti lyötiin meidän eteemme todella nopealla aikataululla, emmekä nähneet syytä olla katsomatta sitä. Uskon, että hänestä on meille hyötyä, Sahlstedt sanoo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!