Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Taas uusi pesti - puolustaja pukee jo kolmannen SM-liigaseuran paidan ylleen saman kauden aikana

1.03.2021 - 17:18:00


Jääkiekon SM-liigassa yhdeksäntenä oleva KooKoo tiedottaa hankkineensa lisää täydennystä puolustuspäähän. Erik Autio, 25, pukee KooKoon paidan päällensä loppukauden ajaksi.

Aution kausi on ollut todellakin vaiherikas. Autio on edustanut tällä kaudella Liigassa Ilvestä ja Pelicansia. Alkukauden Espoon Jääklubin kasvatti pelasi varakapteenina Kiekko-Espoon riveissä Mestistä. Espoossa puolustaja ehti pelaamaan 16 ottelussa iskien tehot 6+8=14.

Kaksi edellistä kautta Autio nähtiin Lappeenrannassa SaiPassa, joten hän on monelle kymenlaaksolaiselle olla tuttu kasvo Kaakon Derbyistä.

- Erik on ansainnut tämän kauden Mestis- ja Liiga-peleillään paikan Liigasta loppukaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Hän on hyvä lisäys KooKoon puolustukseen loppukaudeksi ja tuo meille laajuutta ja kilpailua joukkueeseen, Kultanen jatkaa.

Autio on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt karttaa kokemusta myös rapakon takaa, sillä hän pelasi kaudet 2014-2018 Yhdysvalloissa yliopistojen NCAA-sarjaa Penn State-joukkueessa.

Lähde: KooKoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!