Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

HIFK jyrää jo kuuden voiton putkessa - "Ei siitä nyt haittaakaan ole"

27.02.2021 - 22:50:00


Helsingin IFK jyrää SM-liigassa jo kuuden voiton putkessa. Lauantaina se kaatoi Porissa Ässät 4-3-lukemin jatkoajan jälkeen.

Ottelun käsikirjoitus oli erikoinen. HIFK vei peliä täysin kaksi erää, mutta Ässät ehti mennä ottelussa jo 3-2-johtoonkin kolmannessa erässä.

Jos maaleja jaettaisiin hallinnan perusteella, olisi HIFK johtanut peliä kahden erän jälkeen selvästi.

- Kaksi erää hallittiin peliä ja luotiin paljon paikkoja. Ehkä semmoinen tylyys siinä maalinteosta puuttui ja tietyllä tapaa maalin hinta myös omiin oli aika halpa. Ei ihan hirveää määrää annettu vastustajalle paikkoja, mutta he olivat aika tehokkaita, HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Kolmas erä meni jopa vähän Ässille, mutta HIFK onnistui kuitenkin nousemaan rinnalle ja viemään pelin jatkoajalle.

- Viimeinen erä tasoittui sitten kyllä ja siinä oli monia vaiheita jatkoaikaa myöten. Hyvä nousu kuitenkin rinnalle ja jouduimme kestämään myös alivoiman jatkoajalla, mutta pystyimme vielä ratkaisemaan pelin ja kaksi pinnaa kotiin, Pikkarainen sanoi.

HIFK on voittanut kuusi peliä putkeen ja se ehkä näkyi ratkaisuhetkillä.

- Ei siitä varmaan haittaakaan ole. Tässä pelissä oli tietysti paljon samaa, mitä oli viime kerrallakin täällä. Nyt vain kääntyi meille tällä kertaa. Nämä ovat kireitä pelejä aina ja tiettyä kärsivällisyyttä ja tietysti onneakin tarvitaan oikeilla hetkillä, Pikkarainen linjasi voittoputken tuomasta itseluottamuksesta.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!