Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

TPS käynnistää yt-neuvottelut - ”Akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen”

30.11.2020 - 13:04:42


HC TPS Turku Oy käynnistää yt-neuvottelut henkilöstön kanssa.

- Koronaviruspandemian vaikutukset erityisesti yleisömääriin ovat odotettua suuremmat, jonka myötä neuvottelut käynnistetään, jääkiekon SM-liigassa pelaava TPS tiedottaa verkkosivuillaan.

Samaan aikaan käynnissä ovat myös erilliset keskustelut säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen sekä urheilutoimen kanssa.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan HC TPS Turku Oy:n kuluvan tilikauden tulos on painumassa vahvasti tappiolliseksi ja omistajilta saatu rahoitus tämän kauden läpivientiin ei riitä muuttuneissa olosuhteissa.

- Meillä on nyt akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen, kuten muidenkin Liiga-seurojen osalta on vallitsevissa olosuhteissa jo nähty. Tahtotilanamme on pyrkiä tunnistamaan myös muita säästötoimenpiteitä sekä vastaavasti hakea keinoja, joilla voimme kasvattaa tuottoja, taustoittaa Jokinen.

- Toimistohenkilökuntamme on tehnyt haastavissa olosuhteissa erinomaista työtä. Korostan sitä, että haluammekin nyt löytää ratkaisuja tappion pienentämiseksi vaarantamatta kuitenkaan hyvän työn jatkamista toimistossa, urheilutoimessa sekä kaukalossa, Jokinen jatkaa.

Lähde: TPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57