Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kärpät on päättänyt siirtää kuusi kotiottelua

30.11.2020 - 11:55:49


Kuusi Kärppien joulukuun Liiga-kotiottelua siirtyy Pohjois-Pohjanmaan pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi. Seura tiedotti asiasta maanantaina verkkosivuillaan.

Oulun Kaupungin johtoryhmä teki eilen sunnuntaina kaupungin tiloja ja toimintaa koskevia uusia päätöksiä. Alueellinen koordinaatioryhmä oli lauantaina todennut koronavirustilanteen edenneen Pohjois-Pohjanmaalla leviämisvaiheeseen.

- Aluehallintovirasto ei ole vielä tehnyt päätöstä yleisötapahtumien uusista rajoituksista, mutta Kärpät on päättänyt yhdessä Liigan kanssa siirtää joulukuun kotiotteluitaan, Kärpät kertoo.

Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkusen mukaan ottelutapahtumien järjestäminen alueella vallitsevassa tilanteessa olisi seuralta vastuutonta.

Altistumisia ja tartuntoja ei Kärppien kotiotteluissa ole ollut, mutta siitä huolimatta pelien pelaaminen tämänhetkisessä tilanteessa tuntuisi väärältä ratkaisulta. Tärkeintä on saada tilanne hallintaan, sillä ihmisten terveys menee aina etusijalle.

Kärppien ja Ilveksen oli määrä kohdata Oulussa jo huomenna. Kärpät, Ilves ja Liiga tekivät päätöksen ottelun siirtämisestä näin lyhyellä varoitusajalla yhdessä tänä aamuna.

Liiga on vahvistanut seuraavien otteluiden siirron myöhäisempään ajankohtaan.
1.12. Kärpät-Ilves
3.12. Kärpät-HPK
15.12. Kärpät-Lukko
16.12. Kärpät-HPK
18.12. Kärpät-KalPa
19.12. Kärpät-KalPa
Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Wayne Gretzky 60 vuotta tänään

26.1.2021 13:32:57