Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yli tuhat liigaottelua pelannut Markus Kankaanperä, 40, siirtyy Mestikseen

27.10.2020 - 16:52:20


Jääkiekkokonkari Markus Kankaanperä jatkaa uraansa Mestiksen Kiekko-Pojissa.

Joensuulaisseura tiedotti siirrosta verkkosivuillaan. Kankaanperän sopimus kestää kauden loppuun, mutta siinä on liigaoptio ja ulkomaan pykälä.

- Kiitos Kiekko-Pojille mahdollisuudesta saapua Joensuuhun. On mahtava päästä taas mukaan pukukoppielämään ja hyppään hyvin mielin kaukaloon pitkän tauon jälkeen. Pyrin pelaamaan omilla vahvuuksillani ja auttamaan joukkuetta esimerkillä ja kokemuksellani, Kankaanperä totesi tiedotteessa.

Kankaanperä, 40, debytoi liigassa jo kaudella 1998-99. Hän on pelannut JYPin, HPK:n, Jokerien, HIFK:n, Tapparan ja Sportin paidoissa yhteensä 1024 liigan runkosarjaottelua.

Näissä otteluissa "Kanki" on kerännyt jopa 2079 jäähyminuuttia. Mies onkin liigan kaikkien aikojen jäähypörssin selvänä ykkösenä. Toisena oleva Ässät-ikoni Pasi Peltonen keräsi urallaan "vain" 1402 jäähyminuuttia.

Viime kauden Kankaanperä päätti Saksan kakkostasolla pelattuaan alkukauden IFK:ssa.

- Huikea fiilis. Kankaanperä tuo huikean määrän kokemusta, johtajuutta, kovuutta ja voittamisen kulttuuria joukkueeseen. Ollaan erittäin tyytyväisiä, että Markus halusi tulla Joensuuhun ja neuvottelut saatiin nopeasti maaliin, seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoretta vahvistusta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

MM-kultaleijona palaa NHL:ään!

24.11.2020 18:54:33