Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jesse Puljujärvi lupaa kehittymistä ja aggressiivisuutta: ”Kun paikka annetaan, niin antaa mennä vaan”

21.9.2020 - 19:04:00


Jääkiekon Liigan avaustilaisuus pidettiin maanantaina. Koronaviruskriisin vuoksi tilaisuus toteutettiin etäyhteyksin.

Oulun Kärppien Jesse Puljujärveä seurataan silmä kovana niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. ”Puljun” NHL-oikeudet kuuluvat edelleen Edmonton Oilersille, ja Liiga on pelaajalle keino nostaa markkina-arvoa.

- Korona-aikana treenattiin aika kovaa, toivon, että se sitten kehittäisi. Hommia on painettu, ja jäällä on ollut korkea intensiteetti. Harjoituspeleissä onkin kulkenut hyvin, ja on tullut pisteitä, Puljujärvi jutteli.

- Kyllä tässä joka vuosi haluaa kehittyä monipuolisemmaksi ja paremmaksi pelaajaksi. Sitä kohti mennään. Kun paikka annetaan, niin antaa mennä vaan. Peli sitten tuo, mitä tuo.

Koronaviruspandemian vuoksi viime liigakausi jäi kesken. Uudella kaudella Kärpillä on tuskin muuta tavoitetta kuin SM-kulta.

- On huippujuttu, kun Liiga alkaa. Koko kärppäjoukkue haluaa jo päästä irti. Pelaamme vielä aggressiivisemmin kuin viime vuonna. Luistellaan tosi paljon ja yritetään pelata viihdyttävää lätkää, joka tuo faneille iloa, Puljujärvi uumoilee.

Jääkiekon Liigan on määrä alkaa 1. lokakuuta. Avaustilaisuuden järjestivät Liiga (www.liiga.fi) ja C More (www.cmore.fi).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

La Ligassa vaihtui kärkijoukkue

25.10.2020 23:50:12