Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilves julkisti koronavirustestien tulokset - ei yhtään tartuntaa

21.9.2020 - 14:15:44


Jääkiekon SM-liigaan valmistautuvan Ilveksen Liiga-joukkueessa ei ole koronavirustartuntoja, seura tiedotti maanantaina.

Ilveksen Liiga-joukkueen pelaajille, valmentajille ja huoltoryhmän jäsenille suoritettiin koronavirustestit Pihlajalinnan testauspisteessä torstaina 17. syyskuuta. Testien tulokset olivat negatiivisia, eli joukkueessa ei todettu yhtään tartuntaa.

- Hienoa, että myös näiden seulontatestien tulokset tukevat havaintojamme siitä, että joukkueen jäsenten hygieniakäyttäytyminen on ollut laadukasta ja valitsemamme toimintalinjat COVID-19-tartuntojen estämiseksi ovat toimineet. Ilveksessä meidän arkemme ja hyväksi havaitut infektioiden ennaltaehkäisytoimet sekä niiden kehittäminen jatkuvat, kuten tähänkin asti, Ilveksen lääkäri Frederick Weitz kertoo tiedotteessa.

Ilveksen viimeinen kauteen valmistava harjoitusottelu HIFK-Ilves pelataan ensi keskiviikkona Helsingissä. Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy Hakametsän jäähallissa perjantaina 2.10. Kotiavauksessa Ilvestä vastaan asettuu SaiPa.

Lähde: Ilves


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

La Ligassa vaihtui kärkijoukkue

25.10.2020 23:50:12