Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaan jälleen yksi pelaaja lisää NHL-organisaatiosta - HPK löi sopimuksen tiskiin

21.9.2020 - 14:00:12


Jääkiekon SM-liigassa pelaava HPK tiedottaa solmineensa kauden 2020-2021 kattavan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Kanadalaispuolustaja McIsaac on Detroit Red Wingsin sopimuspelaaja ja on näin ollen lainassa HPK:ssa.

Red Wingsin ja HPK:n tahtotila on, että puolustaja pelaa Liigaa koko alkavan kauden. 20-vuotias McIsaac on pelannut viimeiset neljä kautta kanadalaista QMJHL-junioripääsarja ja on Red Wingsin toisen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2018. Lisäksi McIsaac on pelannut Kanadan U20-maajoukkueessa kahdet maailmanmestaruuskilpailut.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo McIsaacin olevan puolustuspään puuttunut palanen.

- Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen.

McIsaac saapuu Suomeen mahdollisimman pian ja peliluvan ja karanteenimääräyksien jälkeen astuu joukkueen vahvuuteen todennäköisesti Liigan jo alettua. McIsaacin saapuminen täydentää HPK:n joukkueen tältä erää.

- Joukkue on lopullisesti valmis vasta sitten, kun siirtoraja umpeutuu, mutta tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia pelaajia. HPK aloittaa kautensa tällä joukkueella, Toivola lisää.

HPK:n hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-sopimus on tuottanut puolestaan loppukauden sopimuksen. Kainulainen pelaa siis HPK:ssa jälleen täyden kauden yhden Mestis-kauden jälkeen.

- Vaikka harjoituspelejä jäi meiltä pelaamatta, tässä vaiheessa Harri on osoittanut peleissä ja harjoituksissa ansaitsevansa jälleen paikkansa joukkueessa. Harri tuo meille monipuolisuutta ja vaihtoehtoja pystyessään pelaamaan keskellä ja laidassa, kertoo Toivola.

Lähde: HPK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

La Ligassa vaihtui kärkijoukkue

25.10.2020 23:50:12