Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Erilainen kärppälegenda menetti ammattinsa – ”Ei hitto vie, voiko tämä olla totta”

8.7.2020 - 16:33:59


Jääkiekon Liigassa pelaava Oulun Kärpät kertoo, että seuran pitkäaikainen kuljettaja Vesa Kettunen ei voi enää jatkaa ammattiautoilijana.

Kettunen sairastaa verkkokalvorappeumaa, jonka vuoksi näkö heikkenee. Mies menetti ajokorttinsa – samalla loppuivat 33 vuoden ammattikuljettajakokemus ja 15 vuoden pesti Kärpissä.

- Siinä jäin kotia istuskelemaan olohuoneeseen, katselemaan ikkunasta ulos ja miettimään, että ei hitto vie, voiko tämä olla totta; että se oli nyt tässä. Seuraavaksi soittelin Kärppien joukkueenjohtajalle, että tämä yhteistyö tuli nyt päätökseensä. Viimeiset reissut on nyt reissattu, Kettunen muistelee Kärppien verkkosivuilla (www.oulunkarpat.fi).

Kärpiltä tuli kuitenkin kädenojennus. Kettunen kulki loppukauden joukkueen mukana huoltojoukoissa. Nyt hänen vaihtoehtonsa ovat jatkokoulutus ja työkyvyttömyyseläke.

- Kyllähän se iso osa oli omaa työtä tuo kärppäjoukkueen kuskaaminen. Sen mukaan elettiin ja laitettiin omat talvilomat ja muut vapaapäivät. Perhe on joutunut ehkä vähän kärsimään, itseasiassa aika paljonkin, kun kyse on reissuhommista. Hyvin he ovat kuitenkin tukeneet kaikki nämä vuodet, Kettunen sanoo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!