Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-liigaseura pestasi entisen NHL-pelaajan - "Suomi on ollut aina kiinnostava kiekkomaa"

3.7.2020 - 16:36:56


Jääkiekon Liiga-seura Vaasan Sport tiedotti sopimusuutisista perjantaina.

Puolustaja Stuart Percy on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa.

27-vuotias Percy on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011. Monipuolisella puolustajalla on takanaan pitkä AHL-ura ja hänellä on tilastoissaan myös NHL-pelejä.

- Suomi on ollut aina kiinnostava jääkiekkomaa. Joukkuekavereitani on pelannut Liigassa ja tiedän, että Liiga on erittäin kilpailullinen sarja. Vaasa kiinnosti heti ja olinkin kuullut jo etukäteen hyvää sekä kaupungista että energisistä faneista, kertoo Stuart Percy Sportin tiedotteessa.

- Vielä en osaa tarkkaan sanoa, koska saavun Suomeen, mutta toivottavasti pääsen mahdollisimman pian harjoittelemaan joukkueen kanssa ja tutustumaan muihin pelaajiin, jatkaa Percy, joka on koko ajan harjoitellut säännöllisesti kotimaassaan.

Sportin päävalmentaja Risto Dufva sanoo, että Percy oli se puuttuva palanen Sportin joukkueenrakennuksessa.

- Ollaan jo kuukausia kasattu joukkuetta ja haluttiin katsella rauhassa, mitä markkinoilla on. Tällainen palanen on puuttunut. Itselläni on vahva usko, että tämä on oikeanlainen mies meidän sapluunaan, kertoo Dufva.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!