Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpiltä kova kaappaus: Libor Sulak siirtyy Ouluun

3.7.2020 - 13:46:19


Jääkiekkoliigan Kärpät on tehnyt ensi kautta koskevan sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa.

Kyseessä on huippuluokan hankinta, silla Sulak on tehnyt kovaa jälkeä aiemmin Pelicansin ja KooKoon paidoissa.

Viime kaudella taitava puolustaja pelasi KooKoossa 31 ottelua tehoin 7+9=16. Kaudella 2017-18 hän iski Pelicansissa 42 ottelussa yhdeksän maalia ja 32 tehopistettä.

- Libor on kansainvälisen tason pelaaja, joka on esiintynyt MM-kisoissa ja alkaa olla jo vakiokalustoa EHT:llä. Hän on erittäin tervetullut lisä meidän nopeaan pelitapaan, joka vaatii hyvää luistelua ja liikkuvuutta. Hän on meille tuttu pelaaja Liigasta, ja hän on jo osoittanut olevan huippupelaaja tässä sarjassa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho tiedotteessa.

Pelicans-kautensa jälkeen Sulak lähti tavoittelemaan NHL-unelmaansa Detroit Red Wingsiin, jossa hän sai tililleen vain kuusi NHL-ottelua. Tshekin maajoukkueessa kahdet aikuisten MM-kisat pelannut Sulak on pelannut myös KHL:ssä.

Kärpät kertoi solmineensa sopimuksen myös hyökkääjälupaus Samu Tuomaalan kanssa. 17-vuotiaan taiturin pahvi kattaa seuraavat kaksi kautta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!