Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Entinen leijonahyökkääjä valittiin Mestis-seuran toimitusjohtajaksi

3.7.2020 - 13:13:13


Entinen huippukiekkoilija Kalle Kerman on Mestiksen Joensuun Kiekko-Poikien uusi toimitusjohtaja.

Seura tiedotti asiasta perjantaina.

Kerman, 41, päätti pelaajauransa jo vuonna 2014. Hän pelasi liigassa SaiPassa, KalPassa ja Jokereissa yhteensä yli 500 ottelua. Hyökkääjä vietti myös kolme kautta Ruotsissa.

Työteliäänä pelaajana ja hyvänä maalintekijänä tunnettu Kerman pääsi pelaamaan myös kertaalleen MM-kisoissa, kun laituri ylsi Leijoniin keväällä 2009.

- Kalle on jääkiekkoilijan urallaan nähnyt kiekko-organisaatioiden toimintaa Suomessa ja ulkomailla ja pystyy tähän kokemuspohjaan peilaten tuomaan uusia näkökulmia Kiekko-Poikien toiminnan kehittämiseksi entistä ammattimaisemmalle tasolle, Kiekko-Poikien puheenjohtaja Juha Kupiainen kertoo seuran verkkosivuilla.

- Kallen näkemys jääkiekkojoukkueen kehittämisestä vastaa hyvin uuden johdon ja hallituksen strategiaa, ja hänellä on kaupallisen koulutuksensa pohjalta viimeisin akateeminen tieto yrityksen toiminnan johtamisesta. Manageri Jaakko Lipposen vahva paikallistuntemus ja Kallen tuoma organisaation ulkopuolinen näkökulma luovat vahvan pohjan toiminnan kehittämiselle ja joensuulaisen jääkiekkoilun tulevaisuuden kasvulle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!