Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Viimeinkin! Jokerit kohtaa elokuussa kaksi liigaseuraa

3.7.2020 - 13:06:40


Vuonna 2014 jääkiekkoliigasta KHL:ään hypännyt Jokerit kohtaa tänä kesänä kaksi liigaseuraa Imatralla Bauer Games -turnauksessa.

Turnauksen järjestäjä Ketterä julkaisi tietoa turnauksesta perjantaina.

Jokerit on turnauksen ainut KHL-vieras, ja Imatralla nähdään pitkästä aikaa Jokerien ja liigaseuran välinen ottelu. Liigaseurat eivät ole saaneet pelata Jokereita vastaan edes harjoitusotteluita. Edellisen kerran Jokerit kohtasi suomalaisjoukkueen keväällä 2014.

Jokerit kohtaa Imatralla Jukurit ja Ässät. Turnaus pelataan 20.-21. elokuuta.

- Bauer Games 2020 -tapahtuman järjestelyt aloitettiin jo talven aikana, ja tavoitteena oli saada Liigajoukkueet ja Jokerit kohtaamaan Imatralla. Lähtökohdiltaan oli siis jo tarpeeksi haastetta, ja keväällä koronan mukana tuomat lisähaasteet ovat vaikeuttaneet tapahtuman suunnittelua merkittävästi. Nyt otteluohjelma on kuitenkin valmis, ja odotukset hienon tapahtuman toteutumiselle ovat korkealla. Liigajoukkueiden ja Jokereiden välisiä kohtaamisia ei ole nähty vuosiin, ja niitä on odotettu. Hienoa, että nämä ottelut nähdään nyt Imatralla ja erityisen hienoa on se, että pystymme tarjoamaan ottelut kaikkien nähtäväksi suorina ottelulähetyksinä, sanoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen seuran verkkosivuilla.

Turnauksen neljäs joukkue on Ketterä, joka pelaa vain liigajoukkueita vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!