Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Useat liigaseurat havittelivat TPS:ään siirtynyttä suomalaislupausta – "Pelicans ja SaiPa olivat minussa kovaa kiinni"

2.7.2020 - 13:26:42


Jääkiekkoliigan TPS:n oma kasvatti Ruben Rafkin, 18, on pelannut viime vuodet juniorikiekkoa Pohjois-Amerikassa, mutta ensi kaudella lahjakas puolustaja viilettää Palloseuran liigajoukkueessa.

Rafkin on ikäluokkansa kärkinimiä Suomessa, ja hän tulee saamaan NHL-varauksen tämän vuoden varaustilaisuudessa. Rafkinin uskotaan olevan kärkikierrosten varauksia.

Ei olekaan ihme, että Rafkinin perässä on ollut useita seuroja. Nuorukainen paljastaa TPS:n verkkosivuilla, että jo ennen viime kautta useat liigaseurat kyselivät hänen peräänsä. Rafkin oli pelannut edelliskauden Yhdysvalloissa USHL:ssä, ja yhtenä vaihtoehtona oli myös siirto Kanadaan OHL:ään, johon hän lopulta siirtyi.

- Se alkukesä oli kova, sillä USHL:stä soiteltiin isälleni ja soiteltiin minulle ja tehtiin kaikenlaisia tarjouksia. Tarjottiin autoa ja kaikkea mahdollista, mutta lopulta ilmoitin, etten ole sinne menossa. Sen jälkeen tuli Liigasta kiinnostusta, kun Pelicans ja SaiPa olivat minussa kovaa kiinni. Siihen päälle kun tuli vielä se OHL-kuvio, niin oli pakka hetken aikaa sekaisin, että mitä tässä nyt tehdään, Rafkin paljasti.

- Etenkin Pelicansista tarjottiin aika koviakin sopimuksia, mutta ei se vain iskenyt rintaan, sillä he olivat ajatelleet, että pelaisin kaudesta suuren osan Mestistä Peliitoissa. OHL tuntui paremmalta ratkaisulta. Oli todella helpottunut olo, kun kaikki saatiin selväksi.

Rafkinille oli kuitenkin melko selvää, että Suomessa pelipaikka olisi TPS.

- Kyllä minulla on aina ollut ajatus siitä, että jos tulen Suomeen, niin pelaan Tepsissä. Olen kasvanut täällä ja se on pikkupojasta asti ollut haaveena pelata Tepsissä.

Lue koko haastattelu täältä: https://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/silvennoisen-suvivieras-osa2-ruben-rafkin/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!