Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelicansin viime kauden yllättäjä on herättänyt kiinnostusta NHL:ssä – "Scoutit ovat olleet kiinnostuneita ja soitelleet paljon"

2.7.2020 - 11:11:57


Viime kaudella jääkiekkoliigassa debytoinut Lahden Pelicansin puolustaja Matias Rajaniemi on yksi potentiaalinen suomalaisnimi tämän vuoden NHL:n varaustilaisuudessa, jonka ajankohta ei ole vielä selvillä.

Rajaniemi ei kuulu Suomen kärkilupausten joukkoon, mutta hänellä uskotaan olevan hyvät mahdollisuudet varauksen saamiseen. Rajaniemi myöntääkin, että Pohjois-Amerikasta on riittänyt kiinnostusta.

- Kyllä mä uskon, että mulla on hyvät mahdollisuudet saada varaus. Scoutit ovat olleet kiinnostuneita ja soitelleet paljon. Viime kaudella he kävivät monesti paikan päällä asti katsomassa pelejäni, Rajaniemi paljastaa Pelicansin verkkosivuilla.

Rajaniemi, 17, nousi viime kaudella yllättäen Pelicansin liigamiehistöön, jossa hän esiintyi edukseen. Tilille ehti tulla 12 liigaottelua.

- En olisi odottanut debyyttiä ennen kauden alkua. Aika nopeasti ja yllättäen tuli kutsu Liigaan, mutta oli hienoa päästä pelaamaan. Sain näytön paikan ja onnistuin aika hyvin.

Tulevaisuudessa nuorukaisen tavoitteena on pelata NHL:ssä.

- Haluan pelata tulevaisuudessa änärissä. Ei ole mitään tiettyä seuraa, mihin haluaisin varauksen tulevan. Kunhan se nyt vain tulisi.

Lue koko haastattelu täältä: https://pelicans.fi/fi-fi/article/uutinen/henkilokuvassa-matias-rajaniemi/4281/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!