FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK ja Lukko iskevät yhteen Tallinnassa - toisena otteluna Pelicans-JYP

1.7.2020 - 09:37:19


Kausi 2020-21 on järjestyksessään neljäs, kun jääkiekon SM-liiga rantautuu etelänaapuriin. Viron Tondiraba Areenalla pelataan tammikuun 30. päivä kaksi Liiga-ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.

Lahden Pelicans on Liiga goes to Tallinn -tapahtumien alkuperäinen järjestäjä ja toimii myös tänä vuonna tapahtuman toisen ottelun kotijoukkueena. Viime vuonna vierasjoukkueen roolissa mukana ollut Lukko on puolestaan ensimmäistä kertaa Tallinnassa kotijoukkueena ja isännöi iltapäiväottelussa HIFK:ta. JYP ja HIFK esiintyvät Tallinnassa ensimmäistä kertaa.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että nimenomaan JYP ja HIFK ovat uusina joukkueina mukana. HIFK tuo helsinkiläisenä seurana mukanaan varmasti suuren joukon kannattajia, kun taas JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-joukkue, koska Robert Rooba on virolaisen jääkiekkoilun ykköstähti.

Tarkoituksena on ollut uudistaa tapahtumaa joka vuosi, ja ainakaan joukkueiden osalta emme olisi voineet tälle kaudelle parempaa kattausta saada, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo Liigan tiedotteessa.

- Viime vuonna olimme mukana vierasjoukkueen roolissa ja tapahtumasta pidettiin kovasti kannattajiemme, kumppaneiden ja joukkueen keskuudessa. Halusimme ehdottomasti lähteä mukaan järjestäväksi tahoksi, kun mahdollisuus tähän aukeni, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala puolestaan kommentoi.

Vaivattomin tapa lähteä kiekkomatkalle Tallinnaan on valmis matkapaketti, joka pitää sisällään kaikki laiva- ja bussikuljetukset Virossa ja Suomessa, ottelulipun sekä majoituksen. Tulevan kauden tapahtumaan myyntiin tulee ensimmäistä kertaa myös päiväpaketti. Matkapakettimyynti tapahtumaan starttaa elo-syyskuussa. Irtolippuja saattaa tulla myyntiin myöhemmin, mikäli halli ei täyty matkapakettilaisista.

Liiga goes to Tallinn -tapahtumiin on jo aiempina vuosina kuulunut Liiga-kiekon lisäksi paljon oheisohjelmaa. Tunnelman nostatus on alkanut laivoilla, jatkunut tapahtumateltassa ja huipentunut virallisiin jatkobileisiin. Panostus ihmisten viihtyvyyteen tulee lisääntymään entisestään tulevalla kaudella.

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 30.1.2021:
Klo 15.30 Lukko-HIFK
Klo 20.00 Pelicans-JYP
Lähde: Liiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!