NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikael Granlund teki jäätävän paljastuksen HIFK-vuosilta - Kari Jalonen tuijotti tylysti: "Sun pitäisi olla meidän ykkössentteri"

6.6.2020 - 16:02:04


Jääkiekkoilija Mikael Granlund käväisi Siim Liivikin ja Ilmari Pitkäsen Jargoni-ohjelmassa haastattelussa.

Yli tunnin pituisessa jaksossa käytiin läpi Granlundin uraa.

Granlund teki ohjelmassa jäätävän paljastuksen HIFK-vuosiltaan. Granlund pelasi vuodet 2009-2012 HIFK:ssa ennen siirtymistään NHL:ään.

Paljastus koski syksyä 2010. Granlund oli käynyt pelaamassa juuri kauden alla tennistä kaverinsa kanssa ja uhosi voittavansa tämän vaikka pelaamalla vasemmalla kädellä. Hyvältä näyttikin, kunnes Granlundin nilkka pyörähti ympäri.

Granlund joutui heti HIFK:n fysion tutkimuksiin ja tämä ilmoitti, että päävalmentaja Kari "Kojo" Jalonen haluaa tavata toimistossa.

- Kojolla oli sellainen punainen piinapenkki oikein siinä lähellä. Menin sisään ja sanoi moi moi ja istahdin siihen. Kojolta tuli sellainen 20 sekuntia kestävä jäätävä tuijotus. Hän katsoi minua suoraan silmiin. Hyvä, ettei itku tullut jo siinä kohtaa, Granlund naurahti.

- Kojon ääni tuli aika syvältä kun se sanoi: Mikke, tää on katastrofi. Etkö sä ymmärrä, että sun pitäisi olla meidän ykkössentteri ja sä menet hölmöilemään, tennistä pelaamaan. Et sä voi olla tosissasi, Granlund paljasti.

Lopulta kaikki meni hyvin. Granlund toipui pelikuntoon kauden avauspeliin Jokereita vastaan ja keväällä HIFK voitti Suomen mestaruuden. Samana keväänä Granlund oli voittamassa myös Leijonien kanssa maailmanmestaruutta.

Koko jakson voit katsoa alla olevasta Youtube-upotuksesta.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!