FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liiga-seuralle hirvittävä takaisku - Liigan maalikuningas jättää Suomen

2.6.2020 - 11:02:01


Huippukauden pelannut Julius Nättinen on ilmoittanut Liiga-seura JYPille käytävänsä pelaajasopimuksessaan olleen option purkaa voimassa oleva sopimus seuran kanssa ulkomailla pelaamista varten.

Nättinen oli kasvattiseuransa tehokkain pelaaja kaudella 2019-2020, saalistaen 54 ottelussa 33 maalia ja 22 syöttöpistettä. Nättinen voitti liigan maalikuninkuuden ja sijoittui sarjan pistepörssissä kolmanneksi.

- Nättisen otteet herättivät viime kaudella paljon huomiota jääkiekkopiireissä ja oli odotettavissa, että hän tulee käyttämään sopimuksensa purkuoikeutta siirtyäkseen ulkomaille. Olen todella onnellinen Nättisen puolesta, että hän näytti viime kaudella kaikille epäilijöilleen, kuinka erinomainen jääkiekkoilija hän pystyy olemaan.

- Uskon tämän siirron myötä hänen ottavan vielä seuraavaan askeleen kehityksessään kohti kansainvälistä huipputasoa. Nättisen kehitysloikka yhdessä kesässä liigan huippuhyökkääjäksi vaikeahkon kauden jälkeen on myös osoitus seuran hyvästä valmennustyöstä ja Nättisen omasta sitoutumisesta ihmisenä ja urheilijana kasvamiseen. JYP Jyväskylä Oy ja koko JYP -perhe toivottaa Juliukselle onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin, kommentoi Nättisen siirtouutista urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

- Kun pari vuotta sitten tulin takaisin JYPiin, tarkoituksena oli ottaa uusi steppi uralla. Kahden opettavaisen vuoden aikana menin pelaajana eteenpäin ja nyt on mahdollisuus jatkaa matkaa. Iso kiitos organisaatiolle sekä upeille faneille! Jyväskylä on mahtava paikka pelata lätkää. Hyvää kesää kaikille! kertoo Julius Nättinen.

Lähde: JYPin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!