FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura nappasi hyökkääjän Liiga-seuran organisaatiosta

2.6.2020 - 08:05:04


Jääkiekon Mestiksen Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjälupaus Samuel Salosen kanssa. Uutena kasvona hyökkäykseen liittyy myös Leevi Kannisto.

– Nyt on mielestäni sellainen mix hyökkäyksessäkin, että kaikki on mahdollista. Kokemusta, nuoruutta, kokoa, nopeutta ja taitoa. Osaavan valmennuksen käsissä uskon että tästä ryhmästä saadaan kaikki irti. Tässähän jo aika malttamattomasti toivoo että kausi alkaisi jo. Ainoa paikka mitä tällä hetkellä enää haetaan on maalivahti, joten tilanne on loistava. Fanituotemyynti on alkanut varsin räjähdysmäisesti, joten tuote kiinnostaa. Ei muuta kun kausaria kouraan, fanikamaa päälle ja kauden alun odotteluun. Jäällä nähdään aivan varmasti seuraamisen arvoinen joukkue, Joensuun Kiekko-Poikien GM Jaakko Lipponen kertoo.

Raamikas, lupaava ja taitava hyökkääjä Samuel Salonen, 20, saapuu Joensuun Kiekko-Poikiin Pelicansin organisaatiosta. Nuorten maajoukkueiden vakiokasvo pelasi viime kaudella Pelicansissa 38 liigaottelua tehoilla 1+5, nakutti Mestiksessä lainapestillä Peliitoissa 15 ottelussa tehot 5+7 ja Nuorten SM-liigassa kahteen otteluun kertyi kolme tehopistettä.

Vantaalla syntynyt Jokereiden -kasvatti vietti toissa kauden Pohjois-Amerikassa USHL-sarjassa Sioux City Musketeersin ja Youngstown Phantomsin riveissä.

– Kun saatiin tietää Salosen saatavuus, niin me kiinnostuttiin saman tien. Hän on kuulunut aina 2000 syntyneiden parhaimmistoon Suomessa ja käynyt maajoukkueputken läpi. Kyseessähän on isokokoinen, hyvät lajitaidot omaava pelaaja joka haluaa olla ratkaisija. Nyt meillä on hyvää laajuutta ratkaisijoista joukkueessa. Hän on nuoresta iästään huolimatta varsin paljon jo nähnyt ja kokenut jääkiekon saralla, mutta olen vakuuttunut että me tulemme auttamaan häntä saavuttamaan seuraavan stepin, Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentaja Joni Petrell kertoo.

Leevi Kannisto, 21, saapuu Joensuuhun Suomi-sarjasta Mestikseen ensi kaudeksi nostetun Forssan Palloseuran miehistöstä. HPK-kasvatti saalisti viime kaudella FPS-paidassa Suomi-sarjassa 37 ottelussa tehot 10+15=25. Kannisto on voittanut Nuorten SM-liigan mestaruuden keväällä 2017 kasvattajaseurassaan HPK:ssa.

Lähde: Joensuun Kiekko-Poikien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!