NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Urheilu: Jukka Toivakka saa jatkaa myös Jääkiekkoliiton johdossa

25.5.2020 - 14:51:50


Itä-Suomen hovioikeus päätti maanantaina kumota jääkiekkoliigan Jukurien puheenjohtajan Jukka Toivakan saaman kahdeksan kuukauden ehdollisen vankeustuomion virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Toivakka sai tuomion Etelä-Savon käräjäoikeudelta syksyllä, miksi hän jäi väliaikaisesti sivuun Jukurien puheenjohtajan paikalta. Jukurit päätti odottaa tuomiolle lainvoimaa ennen lopullista päätöstä Toivakan jatkosta. Hovin kumottua ehdollinen tuomio Toivakka saa jatkaa Jukurien puheenjohtajana sekä myös toimitusjohtajana.

Toivakalle jää kuitenkin maksettavaksi sakkorangaistus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hovin päätöksen myötä Toivakka saa pitää myös paikkansa Jääkiekkoliiton varapuheenjohtajana. JKL:n liittovaltuuston puheenjohtaja Hannu Soro vahvisti asian MTV Urheilulle.

Soron mukaan myös liitto odotti hovin tuomiota ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

- Valtuuston kokouksessa marraskuussa todettiin, että asiaan palataan, jos tuomio pysyy ennallaan. Lähinnä tarkoitettiin vapausrangaistusta, joka siinä oli. Nyt kun vapausrangaistus poistui ja sakko oli ainoa, joka jäi, meidän ei tarvitse sitä enää käsitellä, Soro sanoi MTV:lle.

MTV:n juttu: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jattisakot-saanut-jukka-toivakka-voi-jatkaa-jaakiekkoliitossa/7829426?mtv_ref=twb_urheilu_jaakiekko#gs.6pfm5a


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!