FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KooKoon osakeanti on alkanut – yhtiö tavoittelee 400 000 euroa uutta pääomaa

25.5.2020 - 13:36:38


Jääkiekkoliigan KooKoon suunnattu osakeanti alkoi toukokuussa.

Seuran taustayhtiö KooKoo Hockey Oy tiedottaa tavoittelevansa 400 000 euroa uutta pääomaa. Myynnissä on 2000 osaketta, ja yhden osakkeen arvo on 200 euroa.

- Osakeanti on meille seurana iso ja merkittävä asia, mutta uskomme, että se on sitä myös sidosryhmillemme, KooKoo Hockey Oy:n toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo tiedotteessa.

- Nykyisten osakkaiden yhteinen näkemys on, että seuran omistuspohjaa voidaan laajentaa nykyisestä. Nyt kenellä tahansa on mahdollisuus omistaa osa itselleen tärkeää ja rakasta seuraa sekä samalla varmistaa sen elinvoimaisuutta myös tulevaisuudessa.

Osakkeen ostamisella voi tukea seuran kehitystyötä.

- KooKoon omistajat ovat mukana rakentamassa kehittyvää ja menestyvää Liiga-joukkuetta ja pääsevät siten mukaan tukemaan ja vaikuttamaan yhtiön tulevaisuuteen, sanoo KooKoo Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Pulkkinen.

- Osakkeille ei tule odottaa osinkotuottoa, vaan sijoitus on nähtävä yhtenä mahdollistajana kymenlaaksolaisen Liiga-kiekon kehittämiseksi. Laaja omistuspohja antaa selkänojaa pitkäjänteiselle kehitystyölle ja auttaa KooKoota nousemaan uudelle tasolle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!