NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seuralle tärkeä jatkosopimus ja uusi hankinta - "Viime kausi meni niin päin p**settä"

20.5.2020 - 08:03:28


Puolustaja Risto Mattila jatkaa Mestiksen Hokin takalinjoilla vuoden jatkosopimuksella. Uutena miehenä joukkueeseen liittyy laitahyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen.

Päättyneellä kaudella Mattila toimi Hokin kapteenina ja teki 46 ottelussa tehot 9+19. Alkava kausi on Mattilalle kuudes Hokki-paidassa.

– Ripe tuo joukkueeseen johtajuutta kentälle ja sen ulkopuolelle. Hänelle jäi viime kaudesta hampaankoloon ja nyt tulevalla kaudella hän haluaa nostaa joukkuetta ylös sarjassa ja olla itse isossa roolissa, Hokin päävalmentaja Niko Eronen kertoo.

Mattila on seurannut Hokin tulevan kauden joukkueen rakentumista suurella innolla.

– Todella mielenkiintoinen nippu on kasassa. Ei malttaisi millään odottaa, että pääsisi jo äijien kanssa aloittamaan jääharjoitukset.

– Viime kausi meni niin päin persettä ja siitä jäi kova motivaatio, ettei tule enää toista samanlaista kautta, hän veistelee.

Mustonen pelasi viimeksi Kiekko-Vantaan riveissä. Ensimmäisellä täydellä Mestis-kaudellaan hän teki 49 ottelussa tehot 4+13=17.

– Muse on kovalla työmoraalilla varustettu laituri. Hän on nopea luistelija, joka tykkää pelata myös fyysisesti. Muse pelasi K-Vantaan hyökkääjistä eniten alivoimaa sekä sai myös mukavasti vastuuta heidän ylivoimallaan, Eronen kertoo.

Lähde: Hokin verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!