NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukon pelaajat ja valmennus lupautuivat tukemaan seuraa leikkaamalla palkkojaan Korona-kriisin vaikutusten ehkäisemiseksi

9.4.2020 - 21:34:53


Korona-pandemian aiheuttamat poikkeukselliset ajat johtivat Lukon neuvottelemaan pelaajien ja valmennuksen kanssa haastavan tilanteen keskellä mahdollisista palkkaleikkauksista. Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo neuvotteluiden sujuneen hyvässä hengessä ja on kiitollinen pelaajien sekä valmennuksen ymmärryksestä seuraa kohtaan tässä haastavassa tilanteessa.

- Neuvotteluiden tarkoitus oli löytää yhteinen näkemys ja kompromissi palkkojen maksusta, jotta taloudelliset puitteet tulevaan kauteen liittyen saadaan turvattua. Pelaajat ja valmennus ovat olleet erittäin ymmärtäväisiä seuraa kohtaan koronakriisin vaikutuksista, Rajala kiittää Lukon tiedotteessa.

Neuvotteluissa pelaajia edustanut Heikki Liedes on niin ikään tyytyväinen lopputulemaan.

- Kaikki me pelaajat olimme hyvin ymmärtäväisiä tässä asiassa. Kun kuulimme Lukon toimistoa ja ravintolatoimea koskevien yt-neuvotteluiden alkaneen, koimme myös meidän velvollisuudeksi kantaa kortemme kekoon. Kyllä meidän tulee olla Lukossa yhteisellä rintamalla koko organisaatio. Nämä talkoot kuuluvat meille kaikille jo ihan pelkästään yleisen yhteiskuntavastuun merkeissä eikä vapaamatkustajille ole tilaa tässä asiassa. Olimme myös pelaajien keskuudessa yhtä mieltä halustamme menestyä ensi kaudella ja tällä ratkaisulla pystymme omalta osaltamme parantamaan sen edellytyksiä, Liedes kommentoi.

Lukko, pelaajat ja valmennus ovat tänään torstaina päässeet sopimukseen pelaajien ja valmennuksen kanssa palkkojen leikkaamisesta.

- Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti tulevaa kautta, Rajala päättää.

Lähde: Lukon tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!