NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit jättävä tähtihyökkääjä tunnelmoi - "Urheilumaailmassa on varmasti aika vähän henkilöitä, jotka ovat saaneet yhtä paljon tukea faneilta kuin minä"

28.3.2020 - 09:40:55


Steve Moses kirjoitti nimensä jääkiekkoseura Helsingin Jokereiden historiaan reilun viiden kauden aikana. Moses tullaan muistamaan ennen kaikkea huikeasta ensimmäisestä kaudestaan KHL:ssä.

Moses siirtyy Sveitsin liigan Rapperswil-Jonaan. Hänelle jäi erityiset muistot kotihallin tunnelmasta.

- Tiedän, etten urani aikana enää saa sellaista tukea, jonka olen saanut jokerikannattajilta. Ylipäätään urheilumaailmassa on varmasti aika vähän henkilöitä, jotka ovat saaneet yhtä paljon tukea faneilta kuin minä Jokereiden kannattajilta. En ole ottanut sitä missään vaiheessa itsestään selvyytenä ja tämä on ollut uskomaton matka, Moses viestitti Jokereiden verkkosivuilla.

Moses voitti kaudella 2014-15 KHL:n maalipörssin (36+21=57). Yhdysvaltalaislaituri valittiin myös KHL:n tähdistökentälliseen.

- Menivät asiat sitten hyvin tai vähän huonommin tunsin aina fanien tuen ja rakkauden. Vaalin näitä kokemuksia ikuisesti ja kerron niistä lapsilleni jonain päivänä, Moses jatkoi.

Mosesin kaksi ensimmäistä Jokerit-kautta menivät SM-liigassa, loput KHL:ssä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!