FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n tähtipuolustaja virnisteli: "Pidetään se salassa ja yritetään kusettaa kaikkia"

27.2.2020 - 22:41:14


HELSINKI. Helsingin IFK:n voittoputki jääkiekon SM-liigassa venähti torstaina jo neljän ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi Ässät 4-3-lukemin jatkoajalla.

HIFK:n paikka kuuden parhaan joukossa alkaa jo varmistua.

Mikko Kousa teki HIFK:lle tärkeän 3-2-maalin kolmannessa erässä. Se oli lähellä jäädä myös voittomaaliksi, sillä Ässät survoi 3-3-tasoituksen vasta 17 sekuntia ennen loppusummeria.

- Ei missään nimessä ollut helppo peli. Vastustaja antoi kaikkensa. Eihän tässä sarjassa tule ohipelejä. Vastustajalla on aina joka ilta kova lataus ja meidän pitää pystyä vastaamaan siihen joka ilta, Kousa kertoi Sport Contentille.

HIFK:n käyrä on ollut nousussa. Joukkueen kauteen on mahtunut myös hyvin vaikeita jaksoja, mutta nyt helsinkiläisillä kulkee hyvin.

- Sanotaan näin, että me olemme oikealla suunnalla. Levollisin mielin voimme olla. Kiekolliseen peliimme on tullut rauha. Itseluottamusta on tullut paljon lisää ja luotamme kovasti itseemme. Totta kai voitot aina ruokkivat sitä. Mutta nyt ne pelit vasta alkavat, jotka jotain merkitsevät. Koko ajan pitää pystyä vielä kehittämään peliä ja kampittamaan vastustajia, Kousa kertoi.

HIFK:lla on runkosarjassa enää seitsemän ottelua. Mitkä ovat pelinne suurimmat kehityskohteet?

- Enhän mä voi sitä paljastaa tässä vaiheessa. Pidetään se tässä kohtaa vielä salaisuutena. Yritetään kusettaa kaikkia, Kousa naurahti.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!