NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liiga-seura KooKoo jysäytti - löi tiskiin kahdeksan jatkosopimusta

25.2.2020 - 09:59:43


Liigassa viidentenä oleva KooKoo on julkistanut tänään ison kasan sopimuksia. KooKoo löi tiskiin kertaheitolla peräti kahdeksan jatkosopimusta.

- Kausi 2019-2020 on vielä pahasti kesken, mutta myös uuden kauden rakentaminen etenee: puolustajat Arttu Pelli (23 vuotta), Peetro Seppälä (19), Martin Berger (23) ja Alexander Bonsaksen (33) sekä hyökkääjät Erik Karlsson (25), Jere Friberg (24), Kasperi Ojantakanen (25) ja Kyle Platzer (24) jatkavat oranssimustissa, kouvolalaisseura kertoo verkkosivuillaan.

Seppälän, Bonsaksenin ja Ojantakasen sopimukset ovat kaksivuotisia ja muiden pestit yksivuotisia.

- Kaikilla jatkosopimuksen tehneillä pelaajilla on ollut oma roolinsa tämän kauden tarinan rakentumisessa. Meillä on jo nyt kasassa vahva ja luotettava runko ensi kaudeksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Puolustajista Martin Berger (42, 2+4, +10) ja Alexander Bonsaksen (46, 2+4, +7) pelaavat Kouvolassa toista kauttaan. Peetro Seppälä (36, 2+8, +7) ja Arttu Pelli (38, 1+2, +1) ovat KooKoon omia kasvatteja.

- Berger ja Bonsaksen ovat oman pään luottoratsuja, jotka pelaavat illasta toiseen isoja minuutteja. Molemmat ovat meille erittäin tärkeitä pelaajia myös alivoimalla. Bonsaksenilla on kapteenina luonnollisesti todella iso rooli myös kaukalon ulkopuolella, Kultanen korostaa.

- Seppälä on ottanut ison kehitysaskeleen ja pelaa loistavaa kautta. Hänessä on silti edelleen paljon ulosmitattavaa ja odotamme mielenkiinnolla kahta seuraavaa kautta. Myös Pelli on kehittynyt tasaisesti luotettavaksi Liiga-puolustajaksi, Kultanen jatkaa.

Hyökkäyksestä jatkosopimuksen kirjoittivat sentterit Erik Karlsson (48, 5+18, +9), Jere Friberg (26, 1+1, +1) ja Kyle Platzer (50, 10+19, +13) sekä monikäyttöinen Kasperi Ojantakanen (35, 1+7, +5).

Ojantakanen ja ruotsalainen Karlsson pelaavat Kouvolassa toista kauttaan. Fribergille ja kanadalaiselle Platzerille kuluva kausi on ensimmäinen oranssimustissa.

- Platzer on päässyt koko ajan paremmin ja paremmin kiinni eurooppalaiseen pelityyliin. Hän on jatkuvasti vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta myös tunnollinen sentteri toiseen suuntaan. Karlsson puolestaan on jatkanut hyvää kehityskaartaan ja kehittynyt valtavasti erityisesti puolustuspelaamisessa, Kultanen alleviivaa.

Lähde: KooKoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!