NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SaiPalta täsmähankinta - plakkarissa myös pari ottelua Carolina Hurricanesissa

28.1.2020 - 11:03:08


Liigassa sijalla 12 majailevassa SaiPassa tapahtuu liikehdintää. Hyökkääjä Justin Shugg saapuu SaiPaan EHC Red Bull Münchenistä. Brynäs IF:n Emil Forslund ja John Persson puolestaan vaihtavat joukkueita päittäin.

SaiPaan saapuu siis kaksi uutta hyökkääjää. Samassa yhteydessä Perssonin sopimus päättyy. Kanadalainen Shugg saapuu SaiPaan DEL:n EHC Red Bull Münchenistä loppukauden kattavalla sopimuksella. 28-vuotias oikealta laukova hyökkääjä on urallaan pelannut 271 AHL:n runkosarjaottelua pistein 62+88=150 (0,55 pistettä/ottelu).

Vyölle on tullut myös kolme NHL-ottelua Carolina Hurricanesissa. Hän on Hurricanesin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2010.

Viimeiset neljä kautta oikealta laukova Shugg on pelannut Euroopassa. Kaudella 2016-2017 hän pelasi 33 ottelua KHL:ää Dinamo Rigassa (2+9=11), Saksan pääsarjassa DEL:ssä hän on Shugg on pelannut neljässä eri joukkueessa. Viime kaudella hän oli joukkueessaan suuressa roolissa CHL:ssä ja Saksan pääsarjassa, kun Red Bull München eteni aina DEL:n finaaleihin asti.

Kausi jäi kuitenkin kesken ensimmäisessä finaalissa tulleeseen loukkaantumiseen, josta toipuminen kesti vuoden 2019 loppupuolelle asti. Shugg on päässyt kuitenkin pelaamaan joulukuusta asti, joten hänen pelituntumansa on hyvä.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan Shugg on täsmähankinta loppukaudelle.

- Justin on monikäyttöinen pelaaja, hänellä on vahvuuksia, joilla pystyy ratkaisemaan pelejä. Tuomenoksa kertoo seuransa verkkosivuilla.

Toinen joukkueeseen saapuva hyökkääjä on 26-vuotias ruotsalainen Forslund. Forslund on noussut SHL-pelaajaksi suhteellisen kypsällä iällä, noustuaan Brynäs IF:n riveihin viime kaudella. Oikealta laukova hyökkääjä on pelannut 88 SHL-ottelua tehopistein 11+9=20. Forslund tulee SaiPaan loppukauden käsittävällä vuokrasopimuksella.

- Emil on hyvin luisteleva ja monipuolinen pelaaja. Hänellä on hyvä työmoraali ja tekee paljon töitä joukkueen eteen hyvällä asenteella. Hänellä oli myös kova halu tulla SaiPaan, kun kuuli tästä mahdollisuudesta, Tuomenoksa kommentoi.

Samassa yhteydessä SaiPan hyökkääjä John Perssonin sopimus SaiPassa päättyy ja hän siirtyy Brynäs IF:n riveihin. Persson saapui täksi kaudeksi SaiPaan SHL:n Mora IK:sta. Hän on tehnyt pelaamissaan 39 Liiga-ottelussa tehot 10+5=15 (-14).

- Johnilla oli hieno sisääntulo joukkueeseen. Ei ole tavanomaista, että ulkomaalaispelaaja nousee kapteenistoon ensimmäisellä kaudellaan. Myös tehoja tuli hyvin. Nyt kuitenkin on ollut tuloksellisesti pidempi vaikea jakso, vaikka vastuuta on ollut tarjolla. Haluamme kiittää Johnia panoksestaan SaiPan hyväksi, Tuomenoksa kommentoi.

Lähde: SaiPa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!