NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Melkoinen yllätysveto! Lauri Tukonen palaa SM-liigaan

19.1.2020 - 18:24:15


Koko kauden pelaamatta ollut hyökkääjä Lauri Tukonen palaa jääkiekon SM-liigaan.

Tukonen, 33, on solminut viiden ottelun mittaisen try-out-sopimuksen Turun Palloseuran kanssa.

- Lauri on huippuammattilainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Halusimme katsoa tämän vaihtoehdon, jossa kummallakin osapuolella on vain voitettavaa, kertoo HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kertoo seuran tiedotteessa.

Tukonen on edellisen kerran pelannut TPS:n riveissä kaudella 2015-2016. Hän teki tuolloin 18 otteluun 18 tehopistettä.

- Tukonen tuo meidän arkeen ammattimaisuutta ja energiaa. Uskon, että hän pystyy auttamaan meitä pelillisesti tässä tilanteessa. Katsomme kokonaisuutta uudestaan viiden ottelun jälkeen, Kallio jatkaa.

Tukonen on edellisen kerran pelannut viime kaudella. Tuolloin hän edusti Porin Ässiä, SHL:n Växjö Lakersia sekä sveitsiläistä Klotenia.

- Tässä on tehty antaumuksella töitä sen eteen, että voin palata kaukaloon. Tämän projektin aikana on hyödynnetty kaikkea mahdollista tietoa sekä osaamista. Minulla on vakaa usko siihen, että pystyn tuomaan omia vahvuuksiani TPS:n käyttöön, Tukonen kertoo.

- On sanomattakin selvää, että tuntuu hienolta palata TPS-paitaan. Vallitseva tilanne on pelaajan näkökulmasta katsottuna herkullinen, sillä joukkueen tekeminen on ollut nousujohteista ja taistelu pudotuspeleihin pääsystä tiivistyy, konkari jatkoi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!