NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukko kiinnitti nuorten maailmanmestarin - Kalle Sahlstedt: ”Tulee olemaan jonain päivänä tähtilaituri”

17.1.2020 - 11:35:45


Laitahyökkääjä Linus Nyman, 20, jatkaa Lukossa kauteen 2022 asti. Lukko tiedotti jatkosopimuksesta tänään verkkosivuillaan.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari Nyman pelasi viime kaudella ensimmäisen liigakautensa. Hän teki 52 ottelussa 12 pistettä. Kuluvalla kaudella Nyman on tehnyt 36 ottelussa 18 pistettä, joten tuloksellisesti Helsingissä syntynyt laitahyökkääjä on mennyt selkeästi eteenpäin viime kaudesta.

Nyman on mennyt monella osa-alueella eteenpäin ja urheilujohtaja Kalle Sahlstedtilla on isot odotukset Nymanista.

- Tärkeä palanen Rauman Lukon tulevaisuutta. 20-vuotias jätkä, joka parantaa varmuudella vuosi vuodelta. Nyman on tähänkin kauteen parantanut viime kaudesta selvästi, urheilujohtaja Sahlstedt linjaa.

- Nyman on taitava ja juonikas hyökkääjä ja pystyy jo nyt ratkomaan pelejä. Pitää muistaa, että Linus on pienikokoinen pelaaja ja voimanhankinta ottaa paljon aikaa. Hän on vieläkin kevyt pelaaja, mutta toki vantterampi ja vahvempi jo mitä viime kaudella. Uskon, että taas yksi kesä lisää voiman- ja massanhankintaa, niin se taas auttaa häntä paremmaksi pelaajaksi, Sahlstedt jatkaa.

Sahlstedt povaa Nymanille loistavaa tulevaisuutta.

- Eihän Linuksella ole ikinä ongelmaa pelata loistavaa lätkää kun on aikaa ja tilaa. Kehityskohteet ovat kamppailuvalmiuden nostamisessa. Jo nyt Linus on hyvä liigapelaaja ja ikää on vasta 20 vuotta. Mä olen tästä sopimuksesta erittäin iloinen ja näen, että Nyman tulee olemaan jonain päivänä liigassa tähtilaituri. Olen aika varmakin siitä. Kunhan vaan saa lisää voimaa varteensa. Sitä tulee hitaasti, mutta varmasti.

Nyman itse näkee asian yhtenevästi Sahlstedtin kanssa.

- Olen ihan samaa mieltä. Vähän ruipelo vielä olen, mutta mua on autettu ja autetaan tämänkin asian kanssa. Jarkko Kauvosaari on auttanut paljon erilaisten ohjelmien kanssa ja puskee eteenpäin. Haluan tulla paremmaksi pelaajaksi. Se on pitkä työ eikä muutu yhdessä tai kahdessa yössä. Toisaalta myös sitten pitää yrittää pelata ovelammin ja löytää muita keinoja, jos on pienempi pelaaja.

Nymanille päätös jatkaa Raumalla oli helppo. Hän on viihtynyt Raumalla ja näkee itsekin selvän kehityskäyrän urallaan.

- Nämä ensimmäiset puolitoista vuotta täällä ovat olleet mulle hyvää aikaa ja opettanut paljon. Mun mielestä olen mennyt sekä pelaajana että ihmisenä eteenpäin. Oli helppoa tehdä päätös jatkaa täällä seuraavat kaksi vuotta.

Liigassa kahdeksantena oleva Lukko kohtaa tänään kotiyleisönsä Kärpät, joka porskuttaa sarjan piikkipaikalla.

Lähde: Lukko


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilves jatkaa tutulla kapteenilla

24.2.2020 14:09:27