Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaseura Jukurit hankki raamikkaan puolustajan brittijäiltä - urheilupomo Holtari: ”Sopivan karhea”

12.12.2019 - 10:38:51


Liigassa kolmanneksi viimeisenä majaileva Jukurit on tiedottanut tänään uudesta pelaajasopimuksesta. Puolustaja Mikko Kuukka, 34, siirtyy Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella. Sopimuksessa oleva optiokausi 2020-21 on seuraoptio.

Kuukka on pelannut yhteensä yli 700 Liigan runkosarja- ja playoffs-ottelua sekä 26 CHL-ottelua. Kahden SM-pronssin lisäksi hänen meriittilistaltaan löytyy kaudella 2017–2018 JYPin riveissä voitettu CHL-mestaruus. Kyseisellä kaudella Kuukka pelasi joukkueensa suurimmat kokonaispeliajat Liigassa. JYPin lisäksi

Kuukka on edustanut Liigassa kasvattajaseuraansa Ilvestä, Lukkoa ja Bluesia.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan isokokoinen, 193-senttinen ja 92-kiloinen Kuukka tuo mukanaan joukkueeseen luonnetta, kokemusta ja esimerkillisyyttä.

- Hän on kentällä ulottuva, suoritusvarma, sopivan karhea ja eleettömän tehokas puolustaja. Tämän lisäksi hän on nuorille pelaajillemme erinomainen roolimalli. Puolustustaitojensa ja henkisten ominaisuuksiensa myötä Kuukka on juuri sitä, mitä joukkueeseemme tällä hetkellä tarvitaan, Holtari kertoo seuransa verkkosivuilla.

Kuukka on pelannut tällä kaudella Iso-Britanniassa Sheffield Steelersissä 18 ottelua (0+3=3). Kuukka matkustaa loppuviikolla Suomeen, ja on Mikkeliin saavuttuaan joukkueen käytettävissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!