FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HPK ja Panssariprikaati yhdistävät voimansa sotaveteraanien tueksi

4.12.2019 - 17:23:03


Jääkiekon Liiga-seura HPK ja Panssariprikaati järjestävät yhteistyössä torstaina, 5.12. sotiemme Veteraanien kunniaksi veteraaniottelun Pohjantähti Areenassa Hämeenlinnassa. Tässä Liigan runkosarjan ottelussa HPK saa vastaansa Turun Palloseuran.

Tilaisuuteen on kutsuttu sotiemme veteraaneja avustajineen. Ottelun aikana tehdään lipaskeräys, jonka tuotto käytetään veteraanien hyväksi. Ottelun alussa Hattulan ja Hauhon yhdistetty Veteraanikuoro esittää kappaleen "Minä katson tätä maata". Laulun ottavat jäällä vastaan sotiemme veteraanit.

HPK pelaa ottelun ensimmäisen erän oranssissa maastokuvioisessa paidassa, jossa mukana mm. Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -logot sekä Panssarivaunujoukot 100v -logo. Paidat myydään ottelun jälkeen Kerho-ravintolan paitahuutokaupassa ja huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä sotiemme veteraanien hyväksi.

- Veteraanien perintö ja kunniakansalaistemme tukeminen on Panssariprikaatille tärkeä asia. Tämän vuoksi osallistumme mielellämme tämän ottelutapahtuman järjestämiseen, toteaa Panssariprikaatin komentaja, eversti Tero Ylitalo. - Veteraanimme aikanaan voittivat, paras voittakoon myös tässä ottelussa!

- HPK haluaa omalta osaltaan olla tukemassa ja auttamassa sotiemme veteraaneja, jotka ovat aikanaan tehneet suuret uhraukset itsenäisyytemme puolesta. On hienoa, että koko Liiga-yhteisö on saatu mukaan näin arvokkaaseen yhteistyöhön, sillä tämän historiatiedon vaaliminen ja arvostaminen on nyt ja tulevaisuudessa erittäin tärkeää, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen HPK:n tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!