FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Pikkarainen: "Ei se herkkää ollut"

3.12.2019 - 21:53:06


Helsingin IFK:n kova ohjelma jääkiekkoliigassa jatkui tiistaina, kun se kohtasi hallitsevan Suomen mestarin HPK:n Helsingissä.

HIFK oli tiukassa taistossa lopulta parempi maalein 3-2.

HIFK:n päävalmentajan Jarno Pikkaraisen mielestä viime aikojen tiivis tahti pelaamisessa alkoi jo näkyä tiistaina.

- Ei se herkkää ollut meiltä missään nimessä, vaan kyllä tuo tiivis tahti vähän siellä näkyi. Onneksi löytyi kuitenkin viisautta ja nöyryyttä puolustuspelaamiseen ja ennen kaikkea tuo HPK:n suorahyökkäyspelaaminen saatiin paikkojen osalta minimiin. Lopussa jouduimme sitten kuitenkin aika koville, kun yhtäkkiä olimmekin maalin pelissä. Kestimme kuitenkin sen hienosti ja se on henkisesti iso asia, Pikkarainen summasi.

HIFK:n otteluohjelma on ollut viime aikoina tosiaan kova. Viime viikolla joukkue pelasi neljä ottelua ja kohtasi vielä härkäviikon lopuksi kärkijoukkueet Kärpät ja Tapparan. HPK ei juuri sen helpompi vastus ollut.

- No ei missään nimessä. HPK on kuitenkin hallitseva Suomen mestari. Kyllä IFK:n pitää aina pelata täysillä mestaria vastaan, Pikkarainen sanoi.

HIFK:n uuden värväyksen, Ville Leskisen aikataulusta pelaamisen suhteen ei ole vielä tietoa.

- Ei ole päätetty vielä. Hän on kuitenkin ollut jonkin aikaa jäältä pois ja haaste on siinä, ettei meillä juurikaan ole joukkueharjoituksia, kun pelaamme koko ajan. Hän on aika paljon yksin (Kari) Kalton kanssa. Voi olla, että menee jopa ensi viikkoon, Pikkarainen sanoi.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!