FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tapparan NHL-lupaus vaihtaa lainasopimuksella maisemia Liigassa

13.11.2019 - 10:28:10


Liigassa pelaavan Jukurien hyökkäysosasto saa vahvistusta, kun 18-vuotias Patrik Puistola siirtyy lainasopimuksella Mikkeliin. Puistola on NHL-seura Carolina Hurricanesin viime kesän kolmannen kierroksen varaus.

- Sopimus on solmittu 14. joulukuuta ja Puistola liittyy Jukurien vahvuuteen välittömästi, kerrotaan seuran verkkosivuilla.

Jukurit kohtaa tänään Kuopiossa pelattavassa ottelussa KalPan.

Tapparan kasvatti Puistola on pelannut Mestiksessä, Liigassa ja eri ikäkausimaajoukkueissa. Tällä kaudella Puistola on pelannut Liigaa Tapparan paidassa yhteensä 15 ottelua (0+1) ja neljä ottelua Mestistä KooVeessä (1+3).

Puistola oli myös viime viikonloppuna nuorten Leijonien joukkueessa U20 Finnair Four Nations -turnauksessa, ja hän kamppailee vahvasti U20-joukkueen MM-kisapaikasta. Hän on tällä kaudella tehnyt kuudessa maaottelussa tehot 6+2=8.

Viime kaudella Puistola iski 22:ssa LeKissä pelaamassaan Mestiksen runkosarjaottelussa tehot 15+11=26. Carolina Hurricanesin viime kesänä kolmannella varauskierroksella varaama Puistola pelasi viime kaudella myös Tapparan Liiga-joukkueessa yhteensä 16 ottelua.

Jukurien puolustaja Aku Alho puolestaan jatkaa Imatran Ketterässä lainasopimuksella toistaiseksi. Alho on pelannut tällä kaudella Ketterässä seitsemän Mestis-ottelua tehoin 0+4. Hän oli myös viikonloppuna voittamassa Ketterän joukkueessa Suomen Cupin finaalin. Jukurit voi tarvittaessa kutsua Alhon takaisin riveihinsä myös laina-aikana.

Jukurien Liiga-joukkueesta on tällä hetkellä loukkaantuneena neljä hyökkääjää. Heidän kaikkien odotetaan olevan jälleen pelikunnossa viimeistään kuukauden sisällä.

Liigan keskiviikon kierros:
Ilves-Sport
JYP-Lukko
KalPa-Jukurit
Pelicans-KooKoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!