NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Erkka Westerlundilla on iso rooli TPS:n uuden urheilupomon rekrytoinnissa

23.10.2019 - 14:56:09


Liigassa toiseksi viimeisenä oleva TPS tiedotti sunnuntaina, että urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jää sivuun tehtävästään. Tänään TPS tiedotti vuorostaan siitä, miten uuden urheilutoimenjohtajan rekrytointiprosessi etenee.

- Etsimällämme henkilöllä tulee olla hyvät ihmissuhdetaidot, näyttöä tuloksellisesta johtamisesta, kykyä luoda seuran urheilutoimelle haastava, mutta selkeä visio ja varmistaa seuralle jatkuva menestys, TPS linjaa tiedotteessa.

HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio, valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi sekä toimitusjohtaja Santtu Jokinen muodostavat työryhmän, joka hoitaa toistaiseksi urheilutoimen tehtäviä.

- Työ ryhmän sisällä on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Olen todella tyytyväinen, että meidän organisaatiostamme löytyy haastavilla hetkillä näin paljon osaamista ja kokemusta. Tomin ja Mikan ammattitaito sekä sitoutuneisuus ovat aivan huipputasoa, kertoo HC TPS:n toimitusjohtaja Jokinen.

- Urheilutoimenjohtajan rekrytointi on käynnistetty ja olemme päässeet hyvään vauhtiin. Päävastuu rekrytointiprosessin johtamisesta on hallituksemme jäsenellä Erkka Westerlundilla, Jokinen jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!