NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS:ltä kova uutinen: Antero Niittymäki jättää tehtävänsä urheilutoimenjohtajana

20.10.2019 - 10:50:03


HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jää sivuun tehtävästään omasta päätöksestään, Liigan turkulainen kriisiseura tiedottaa.

- Tämä on raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla, kommentoi Niittymäki.

- On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään omassa kasvattajaseurassa. Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään näiden vajaan viiden vuoden aikana. TPS säilyy sydämessäni ja aion jatkossakin tulla Gatorade Centeriin kannustamaan joukkuetta, jatkaa Niittymäki. HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kiittää Niittymäkeä arvokkaasta ja ansiokkaasta työstä.

- Antero on ollut iso palanen HC TPS:n uskottavuuden palauttamisessa. Hänen uransa jäällä ja jään ulkopuolella on tuonut suurta merkityksellisyyttä turkulaiselle jääkiekkoilulle, Jokinen painottaa.

- Anteron aikana TPS:n urheilullinen menestys otti ison harppauksen oikeaan suuntaan. Neljä kautta ennen häntä sijoituksemme runkosarjassa olivat 10, 13, 13 ja 13; neljä seuraavaa kautta olimme Anteron johdolla 7, 2, 2 ja 4. Tästä kaikesta iso kiitos Anterolle, Jokinen jatkaa.

Jokisen mukaan HC TPS käynnistää rekrytointiprosessin uuden urheilutoimenjohtajan palkkaamiseksi.

- Vaikka jäämmekin kaipaamaan Anteron työpanosta, niin näemme tämän samalla myös mahdollisuutena jatkaa seuran uudistamistyötä. Alamme välittömästi etsimään hänelle korvaajaa, jonka tehtävänä on nostaa meidät tulevina vuosina vieläkin korkeammalle tasolle, linjaa Jokinen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!