NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Turun Palloseura valahti SM-liigan jumboksi - maalintekijä synkkänä

12.10.2019 - 20:18:45


Perinteikäs Turun Palloseura valahti lauantaina jääkiekon SM-liigan jumboksi, kun HIFK kaatoi turkulaiset 2-1-lukemin.

Molemmilla suurseuroilla on ollut tuskaista, mutta nyt TPS:n tuska kasvoi entisestään.

TPS:n kannalta näytti vielä ihan hyvältä, kun Lauri Pajuniemi laukoi upealla osumalla turkulaiset 1-0-johtoon avauserän loppupuolella. Pajuniemi oli kohtuullisen tyytyväinen ketjunsa peliin, mutta eihän se tietysti paljoa lämmittänyt, kun Helsingin-reissulta jäi käteen nolla pojoa.

- Ihan hyvin saimme ketjun kanssa päätypeliä aikaiseksi ja se oli meidän homma tänään. Sitten saimme tehtyä yhden maalin, Pajuniemi summasi apeana.

Ja ihan hienon maalin teitkin?

- Kaikki otetaan vastaa, Pajuniemi vastasi lyhyesti.

HIFK:n ja TPS:n ottelua säesti sinfoniaorkesteri ja se loi tunnelmaa. Kaukalossakin nähtiin tunteita.

- Se oli vähän kuin playoffpeli. Halli täynnä ja hirveä mökä. IFK tuli kovaa päälle ja pystyimme vastaamaan siihen ihan hyvin, mutta se ei tänään valitettavasti riittänyt, Pajuniemi harmitteli.

HIFK:n ja TPS:n tilanne oli ennen iltaa tukala ja nyt vain toinen sai hieman helpotusta. Mikä TPS:n pelissä oikein mättää?

- Olemme olleet johdossa, mutta pelaajat ovat tehneet virheitä, emmekä ole pystyneet voittamaan niiden virheiden takia. Pienestä se on kiinni ammattilaiskiekossa, Pajuniemi tyytyi sanomaan.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen oli pelaajansa kanssa samoilla linjoilla. TPS:n pelissä on ollut paljon hyvää kauden mittaan, mutta voittaminen on ollut suorastaan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

- Tämä oli peli numero 11, enkä kaivaisi sieltä kuin ehkä kolme huonoa peliä. Numeroita pitäisi saada taululle ja tietyllä tapaa ne roolit ja vastuut korostuu sitten etenkin erikoistilanteissa. Totta kai virheitäkin tulee. Jos nyt mietitään tätä peliä ja eilistä peliä, niin kyllä tämä aika laadukas kiekkopeli oli, vaikka tuskaa on ollut. Vaikka miten yritetään rakentaa tarinoita taustalle, niin tässä oli kaksi hyvää ja hyvin valmistautunutta joukkuetta vastakkain. Vain yksi pääsi voittajana kotiin ja se oli tällä kertaa IFK, Kaskinen tiivisti.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!